Wordt jij onze nieuwe Premium collega?Vacature aftersales monteur

Premium Motors is een moderne motorzaak en verkoopt vooral  jong gebruikte occasions en is dealer van Kawasaki en KTM straatmotoren. 
Made for You is ons moto. Wij leveren vakkundig maatwerk zowel op het gebied van motorfietsen als op het gebied van kleding. 
Uniek bij Premium Motors is onze Vandaag kopen = Vandaag rijden service. 
Deze service vereist een hoge mate van flexibiliteit in de werkplaats. Daarvoor zijn wij voor ons werkplaatsteam per direct op zoek naar een enthousiaste aftersales monteur die zichzelf in ons profiel herkent.

Wat vragen wij

Je hebt een technische opleiding op MBO niveau tot 2e monteur gevolgd. Je kunt goed werken in teamverband, je bent flexibel en kunt tegen een gezonde werkdruk, werkt nauwkeurig en netjes. Natuurlijk heb je geen 9 to 5 mentaliteit en ben je ook bereid om te werken op zaterdagen en koopavonden. Motorrijbewijs is een pre!

Wat bieden wij

Een fulltime baan met doorgroeimogelijkheden in één van de mooiste motorzaken van Nederland. Onze state of the art werkplaats, waar ook het Hyperpro Service Center gehuisvest is,  is uiteraard voorzien van de meest moderne apparatuur en gereedschappen. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met CV.

Misschien nodigen wij jou dan uit voor een kennismakingsgesprek

Je sollicitatie kun je sturen aan:
Premium Motors, Steenbokstraat 27, 7324 AZ Apeldoorn.

Of mailen naar:

receptie@premiummotors.nl

Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met onze chef werkplaats Jamie Coe.
Ons telefoonnummer is 055-3602034