KTM dealer

Premium Motors official KTM Dealer. In onze motorzaak in Apeldoorn kun je nu ook terecht voor het complete KTM Street assortiment, KTM PowerWear en KTM PowerParts. Wij zijn er trots op dat wij ook KTM, momenteel het snelst groeiende Europese motormerk, mogen vertegenwoordigen.
Wij hebben ook een assortiment KTM streetkleding en merchandise in onze shop Altijd leuk om te hebben of te geven. Uiteraard kun je ook voor onderhoud en onderdelen bij ons terecht. Onze monteurs hebben de benodigde technische KTM trainingen gevolgd en staan klaar om ook jouw KTM in topconditie te houden.

KTM visie

KTM maakt al 60 jaar motorfietsen en heeft de wedstrijdsport van meet af aan als een belangrijk onderdeel van de bedrijfsfilosofie beschouwd. Er is immers geen geschiktere plek om motorfietsen te ontwikkelen dan in de bikkelharde omstandigheden van de racerij. Als geen ander merk heeft KTM zich ingezet voor de productie van motorfietsen met unieke sportgenen. De passie voor intensief motorrijden op elke mogelijke ondergrond vormt de kern van het sportieve DNA-profiel van elke KTM.  Of het nu gaat om snelle rondetijden op een crosscircuit, perfect bochtenwerk op smalle landwegen, avontuurlijk spoorzoeken op verre reizen, snoeihard racen op het circuit of je eenzaam een weg banen in het woestijnzand.

KTM's voor alle rijbewijzen

KTM heeft straatmotoren voor alle rijbewijs categorieën. We zetten graag even de motoren die geschikt zijn voor A1 en A2 rijbewijs, of geschikt te maken zijn voor A2 rijbewijs, voor je op een rij.

A1 rijbewijs:
KTM Duke 125
KTM RC 125
A2 rijbewijs:
KTM Duke 390
KTM RC 390
A2 versie beschikbaar:
KTM 690 Duke
KTM 690 Duke R

De 690 Duke, en de 690 Duke R kunnen met een simpele aanpassing worden aangepast en ingesteld op de wettelijk voorgeschreven vermogensgrens van 35 kW (48pk) waardoor je er met een A2 motorrijbewijs op mag rijden.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de noodzakelijke aanpassingen voor het gebruiksklaar maken voor het A2 rijbewijs? Neem even contact met ons op dan leggen we het je graag even uit.

KTM Care garantie

Met KTM_Care kun je de wettelijke garantietermijn van je motor verlengen. Zo heb je na de eerste 24 maanden de zekerheid dat kosten voor eventuele reparaties gedekt zijn. Je kunt de bestaande wettelijke garantietermijn uitbreiden met 2 jaar

Informeer in de showroom naar de mogelijkheden.

 

KTM waarden

Purity: Alles voor perfecte rij-eigenschappen en green grammetje meer. Op het circuit, op de weg of naast de weg brengen tot de ware essentie is het grondprincipe van elke KTM. Alleen grondig geteste kwaliteitsonderdelen worden toegepast. Want hier is minder absoluut meer.

Adventure: Wegrace, offroad of landweg: een KTM is in voor elk avontuur. Door toepassing van hypermoderne techniek en hoogwaardige onderdelen is elke KTM een trouwe metgezel, op de weg en naast de weg. Geen doel is onbereikbaar.

Performance: Op vermogen de bocht door, een duw in de rug op het rechte eind en superieure rij-eigenschappen in het terrein. Een KTM biedt in elke rijsituatie ruim vermogen en duidelijke feedback. KTM meet zich uitsluitend met de besten. Sterk, competitief en dominant - op elk terrein. KTM weet dat alleen prestaties tellen.

Extreme: Oranje is een signaalkleur. Een KTM is speciaal ontwikkeld om de grenzen van het mogelijke te verkennen en die zo nodig te overschrijden. Deze instelling komt tot uiting in de toepassing van de modernste technieken en het radicaalste design. De zwaarste races en de extreemste eisen vormen de ultieme toets. Want alleen zo kun je een voorsprong opbouwen.

KTM innovatie

De beste zijn; dat is het streven dat KTM in beweging houdt. Door het innovatievermogen van KTM, het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in het Oostenrijkse Mattighofen en het unieke KTM design, stelt KTM zeker dat KTM ook in de toekomst de toonaangevende fabrikant van krachtige, racewaardige motorfietsen en andere voertuigen voor offroad- en weggebruik blijft.

KTM straat modellen

KTM is natuurlijk bekend vanwege haar vele successen in de Motorcross. Sinds 2000 is KTM zich ook echter, met succes, gaan toeleggen op de ontwikkeling en verkoop van straatmotoren. KTM heeft zich in korte tijd een heel eigen plaats verworven binnen de motorwereld. Vooral dankzij de brute vormgeving van de KTM motor en de uitmuntende prestaties op de weg. Binnenkort tref je de 2017 modellen in onze showroom. Wij kunnen niet wachten.

KTM PowerWear

Met KTM zie je er niet alleen goed uit als je op je motor zit, maar ook als je afstapt. KTM PowerWear biedt exact de juiste stijl voor offroad, street, kids, girls en racers. KTM PowerWear-kleding beschermt je als je valt en is perfect op jou en je motorfiets afgestemd. Met de T-shirts, hoodies, jassen, petten en vele andere goodies uit de KTM PowerWear collectie ben je ook in je vrije tijd READY TO RACE. Klik op onderstaande banner en bekijk de merchandise die wij op voorraad hebben in onze shop.

KTM PowerParts

KTM PowerParts zijn de ultieme upgrades voor alle KTM offroad- en straat motorfietsen. Maak je motor nog lichter, sneller en stijlvoller. Je vraagt je wel af: kan dat dan? Ja dat kan. Met KTM PowerParts wordt elke KTM een absolute winnaar. Voor elke KTM voorziet het PowerParts programma in een uitgebreid assortiment om je motor geheel naar eigen wens te restylen.