KTM On Tour

KTM pakt groots uit dit motorseizoen met KTM On Tour.
Op zondag 29 april staat de professionele KTM truck bij Premium Motors voor de deur. Ruim 30 KTM straatmotoren staan dan klaar voor een uitgebreide proefrit.
KTM brengt een uitgebreid assortiment van de nieuwste PowerParts mee en uiteraard zal de stoere collectie KTM PowerWear niet ontbreken. Dus ben je toe aan een nieuwe KTM outfit? Kom dan zeker even langs.
KTM verzorgt in de truck TechTalks ondersteund door TechVideo's met daarin uitleg over zaken zoals traction control, (Cornering) ABS, Anti Wheelie Modus etc..
Daarnaast vind je in de truck alle informatie over de KTM Services zoals KTM_Finance, KTM Mobility Service en KTM Extended Warranty.

Aanmelden voor KTM On Tour

Vanaf eind februari heb je je in kunnen schrijven voor de KTM On Tour in Apeldoorn. Dat hebben jullie in groten getale gedaan. De dag zit nagenoeg volgepland. Inschrijven via de KTM On Tour website is dan ook niet meer mogelijk. Uiteraard kun je op de dag zelf even informeren of er uitvallers zijn en er nog een plekje vrij is op één van de KTM's. Motorrijders die hebben ingeschreven, hebben daarvan een bevestiging van KTM ontvangen.

Het wordt een gezellig dag. Ruim 30 KTM's staan voor de deur, op zich al een prachtig gezicht. Door onze vrienden van MTC de Koppeling zijn diverse mooie routes over de Veluwe uitgezet.

Wat je nog moet weten

  Je bent een uur voor de start van jouw proefrit aanwezig bij de KTM balie in de showroom voor het invullen van het proefritformulier en verdere instructies
  Ben je niet op tijd aanwezig dan wordt jouw voorinschrijving vrij gegeven !!!
  Breng je motorrijbewijs mee
  Motorrijkleding verplicht 
  Je volgt de aanwijzingen van de begeleiders tijdens de proefrit op
 
Deelname is op eigen risico. KTM Nederland en Premium Motors kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor schade en letsel opgelopen tijdens de KTM On Tour dag.