motorkleding shop

Na een ingrijpende verbouwing eind 2018 heeft Premium Motors een geheel vernieuwde motorkleding shop geopend waar je het vertrouwde gezicht tegenkomt van onze motorkleding expert Gerald.

In de kledingshop is een ruim aanbod te vinden van nieuwe outfits, van moderne jeans tot complete motorpakken. Als uitbreiding op onze premium service kun je nu zelfs je motorkleding op maat laten maken. Vraag ons naar de mogelijkheden. Je krijgt van ons een eerlijk en transparant advies; wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Premium Motors is hét motorcentrum waar je alles onder 1 dak kunt vinden:

 ruim assortiment motorkleding en motorhelmen
 navigatie- en communicatie systemen
 accessoires en bagage
 Bagster zadels
 Hyperpro vering
 werkplaats
 altijd ruim 150 gebruikte motoren op voorraad
 Kawasaki en Honda 2021 modellen

Onze winkel is makkelijk bereikbaar vanaf de A1 en A50, heeft tijdens het motorseizoen unieke openingstijden, en service en kwaliteit staan bij ons op de eerste plaats!

Motorkleding merken

In de showroom hebben we een breed assortiment van verschillende motorkleding merken. Zo hebben we verschillende producten van o.a.: Shark, JHS, Shoei, Revit, Held, Roof, Macna, Forma, Daytona, Claw en HJC. 

Communicatie en navigatie

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor communicatie- en navigatiesystemen van o.a. Cardo, Midland, Sena en TomTom! Tegen een vergoeding bouwen wij deze apparatuur ook in! 

Ben je benieuwd naar deze systemen? In onze winkel zijn een aantal demomodellen beschikbaar die je zelf kunt uittesten.

Wil je een navigatiesysteem uitproberen? In het voorjaar worden verschillende Kawasaki en Honda demomodellen uitgerust met een navigatiesysteem (natuurlijk voorzien van een prachtige route over de Veluwe) zodat je zelf het gemak van zo'n navigatiesysteem kunt ervaren!

Motorkleding op maat

Kleding op maat laten maken is niet vanzelfsprekend maar bij Premium Motors in Apeldoorn is het mogelijk! Zoals helmen van Shoei, de kleding van Held en de schoenen en laarzen van Daytona! 

Wil je je mouwen of de broekspijpen iets langer of juist korter hebben? Wil je een aanpassing in de kleuren of heb je andere wensen?  Er zijn vele mogelijkheden! 
Bent je benieuwd naar de opties? Laat het ons weten. We helpen je graag verder
 

Goed passende kleding of een prettig zittende helm dragen bij aan aan je veiligheid en plezier tijdens het motorrijden.

Voor vragen over motorkleding op maat of één van onze andere producten of diensten ben je uiteraard altijd van harte welkom in de showroom, we helpen je graag verder.

Telefonisch kun je ons bereiken op nummer 055-3602034

Ons emailadres is kleding@premiummotors.nl

Voor onze acties en het laatste nieuws kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook.