Menu

Damen Motorkleding

Met meer dan 50 jaar ervaring staat Damen motorkleding, in de volksmond ook bekend als “Damen Leathers”, bekend om goede en veilige motorkleding met een comfortabele pasvorm. Naast confectiekleding is Damen gespecialiseerd in maatwerk motorkleding, in zowel leder als textiel. Door het gebruik van hoogwaardige kwaliteit leder en textielsoorten, reflectie, protectie en fournituren wordt de veiligheid en duurzaamheid gewaarborgd. Hiervoor vertrouwen vele motorrijders en professionele diensten op de kwaliteit en service van Damen.

Damen nu ook in Apeldoorn

Net als Damen motorkleding is ook Premium Motors gespecialiseerd in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Daarom hebben beide partijen er sinds begin 2019 voor gekozen om te gaan samenwerken en een deel van de collectie van Damen ook in Apeldoorn aan te bieden.
Geografisch gezien is Apeldoorn voor Damen een mooie plek, centraal gelegen in Nederland, om hun kwaliteits producten te presenteren.
Voor Premium Motors een uitgelezen kans om onder het moto 'Made for You'  een nog ruimer assortiment confectie en maatwerk aan motorrijders aan te bieden. Damen tour segment

Goed beschermende en zichtbare motorkleding is een ‘must’ om veilig de weg op te gaan. Damen biedt voor verschillende typen tour rijders lederen en textiele kleding met de focus op zichtbaarheid door middel van kleur en reflectie. Ook in dit segment is er de mogelijkheid om kleding te personaliseren.

Damen pro segment

Door intensief gebruik is de pasvorm en duurzaamheid erg belangrijk en hier wordt veel aandacht aan besteed in het Pro segment. Naast onder eigen naam handelende motorkleding, handschoenen en accessoires biedt Damen ook professionele helmen, laarzen en onderkleding zodat er een totaalpakket kan worden geleverd en er één aanspreekpunt is voor de opdrachtgever.

Damen race segment

Sinds de introductie van Damen in 1964 is sportieve lederen kleding een belangrijke pijler van het bedrijf. De collectie bestaat uit overalls, combi’s, jassen en broeken, die naar wens aangepast kunnen worden in maat, kleur en afwerking.

Assortiment in Apeldoorn

De volgende Damen producten zijn nu ook in Apeldoorn verkrijgbaar:

  Jassen: Delano 2, Olympus Dynatec, Olympus 
    Cordura en Titano. 
  Broeken: Delano, Titano en Four Seasons. 
  Handschoenen: Expedition, Retro en de Urban Summer

Voor meer informatie kun je natuurlijk terecht in onze showroom in Apeldoorn. Of neem een kijkje op www.damenmotorkleding.nl

 

Damen in BredaWINKEL & SHOWROOM

Gageldonkseweg 27
4815 PD Breda

 


Damen in AssenSERVICE UNIT TT CIRCUIT
De Haar 9
9405 TE Assen