Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws

Kawasaki onthult 2022 Z H2 en Z H2 SE

De innovatieve Z H2 heeft alle technologie en knowhow van Kawasaki Heavy Industries. Het verbluffend sterke 998cc vier-in-lijn motorblok met supercharger levert maar liefst 200pk en 137 Nm trekkracht. Genoeg om keer op keer rijders te trakteren op sensationele acceleraties. Door een strakke en gestaag toenemende koppelafgifte is de Z H2 een beheersbaar en all-round inzetbaar powerhouse, welke ook toegankelijk is voor een breder publiek. Een keur aan hightech assistentiesystemen, zoals elektronische cruisecontrole, tractiecontrole, diverse power modes, een up/down quickshifter, een cornering-managementsysteem, launch control en intelligent ABS. Al deze systemen zijn op elkaar af te stemmen met de verschillende geïntegreerde rijmodi.

Z H2 SE - De ultieme uitvoering van de Z H2
Semi-actieve elektronische vering met SHOWA’s Skyhook technologie die zich in real-time aanpast aan de rijstijl, rijomstandigheden en  wegdek. Dit leidt onder alle omstandigheden tot een ongeëvenaard stabiel, comfortabel en beheersbaar weggedrag. Voor de echte fanatiekelingen is de vering tot in de details elektronisch te verstellen. Verder het hoogwaardige remsysteem van Brembo bestaande uit een radiale hoofdrompomp en vederlichte Stylema remklauwen voor betere remprestaties en een betere respons.

Haal het maximale uit de Z H2 (SE) met het Performance edition accessoire pakket: titanium Akrapovic uitlaat, buddyseat cover, tankpad en TFT-display beschermer. 

De 2022 Kawasaki Supercharged nakeds zijn al beschikbaar! 💚 Prijzen worden binnenkort bekend gemaakt.

Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 754

Tags:

Theme picker