Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws

Honda ADV350

Het succes van de X-ADV - de best verkochte Honda-motorfiets in Europa in 2021 - heeft ertoe geleid dat Honda's vooruitstrevende ideeën nu ook worden toegepast op de markt voor middenklasse scooters. De nieuwe ADV350, gebouwd in Honda's Atessa-fabriek in Italië, combineert de verfijning van een premium scooter met het vermogen om ook het ruigste asfalt aan te kunnen. Hij is gehuld in een stoere adventure styling.
Het unieke uiterlijk gaat hand in hand met optimale praktische voorzieningen en uitgebreide specificaties. Er is opbergruimte onder het zadel voor twee integraalhelmen, plus een USB-lader in het opbergvakje in de kuip en het gemak van Smart Key-bediening. Het scherm is in hoogte verstelbaar en in het LCD-instrumentenpaneel is ook het Honda Smartphone Voice Control-systeem geïntegreerd. Honda Selectable Torque Control (HSTC) is standaard.
Het 330cc, verbeterde Smart Power+ (eSP+) SOHC vierkleps motorblok van de ADV350 levert een piekvermogen van 21.5 kW en een koppel van 31.5 Nm. Het chassis is voorzien van een USD-voorvork zoals je die ook op motorfietsen vindt, een stalen buizenframe, achterschokdempers met extern reservoir en een ruime grondspeling. Lichtgewicht 15-inch voor- en 14-inch achterwielen zijn voorzien van tubeless banden met een blokpatroon.
De ADV350 zal beschikbaar zijn in Spangle Silver Metallic, Mat Carbonium Gray Metallic en Mat Carnelian Red Metallic.

Print
 
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Honda nieuwsNumber of views: 836

Tags:

Theme picker