Hepco en Bekcer, bagagesystemen, bagagedragers, Apeldoorn, motorzaak
Menu

Dealer van Hepco & Becker

Om onze motorzaak nog completer te maken is Premium Motors nu ook dealer van Hepco en Becker bagagesystemen. In samenwerking met de Nederlandse importeur MDI hebben we een selectie gemaakt van diverse producten van dit topmerk en in onze showroom voor je klaargezet en op een aantal van onze motorfietsen bevestigd. Zo krijg je een prima beeld van de mogelijkheden van bijvoorbeeld de bekende Hepco en Becker aluminium koffers, tanktassen en de nieuwe C-bowtassen. Ben je op zoek naar een Hepco en Becker bagagesysteem? Dan ben je in Apeldoorn aan het juiste adres.

Hepco & Becker vroeger

Hepco en Becker, een Duits merk, werd opgericht in 1975. De aanleiding hiervoor was een probleem waarmee alle motorrrijders te maken hadden. Namelijk dat door de onbeschermde aandrijfkettingen motoren vroegtijdig aan hun einde kwamen doordat vuil, stof en water in de individuele kettingschakels binnendrongen. De uitvinding van de gesloten kettingkast bood de oplossing voor dit probleem. Begin jaren tachtig begon Hepco en Becker met de ontwikkeling en constructie van bagagedragers en koffers voor motorfietsen die voor elk merk en type ontworpen en op maat gemaakt werden.

Hepco & Becker tegenwoordig

Tegenwoordig maakt Hepco en Becker voor ruim 650 motorfietsmodellen, ook voor de oudere motorfietsen, bagagedragers. Je kunt bij Hepco en Becker dan ook terecht voor een ongekend groot aanbod van bagagedragers en koffers, gemaakt van diverse soorten materialen en in vele verschillende uitvoeringen. Maar ook voor sissybars, chopperonderdelen, tank- en motorvalbeugels, bokstandaarden, custom artikelen en nog veel meer nuttige onderdelen voor motorrijders en motorrijdsters kun je bij Hepco en Becker terecht. Vertrouw net als wij op de producten van Hepco en Becker.

Catalogus


 

Hepco & Becker bagage

Wat je ook zoekt voor babagesysteem Hepco en Becker heeft vrijwel voor elke motorfiets en motorrijder dé oplossing. Blader eens op je gemak door de catalogus van Hepco en Becker en bekijk welke oplossingen Hepco en Becker heeft voor jouw motorfiets. De catalogus is helaas niet in het Nederlands beschikbaar. Heb je vragen? Neem gerust even contact met ons op.

Hepco & Becker tanktassen

Hepco en Becker heeft een uitgebreid assortiment tanktassen. Deze tanktassen worden gebruikt met de Hepco & Becker Lock It magnetische tankring, die om de tankdop van je motor geplaatst worden. De Tourer en Enduro tanktassen zijn voorzien van een groot en stabiel kaartvak, 3 ruime buitenvakken, 2-weg ritssluitingen, draaggreep en geïntegreerde regenhoes.

 

 

Hepco & Becker C-bowtassen

Nieuw in het assortiment van Hepco en Becker zijn de C-Bow softbags. Mooie betaalbare tassensets die zich kenmerken door: eenvoudige montage, makkelijk afneembaar en de tassen hangen vrij van de motor

.

Rijden met bagage op je motor

Er is niets mooiers dan op je motor met vakantie. Lekker de spannendste bergpassen overwinnen en aan het eind van de dag heerlijk op een terrasje met een koel drankje. Natuurlijk moet je een uitgebreide uitrusting meenemen, maar dat kan prima in de ruime en degelijke reiskoffers en tassen van Hepco en Becker, die uiteraard perfect passen op jouw motor. Maar een zwaarder beladen motor heeft ook een heel ander weggedrag. Wij kunnen de vering van jouw motor met Hyperpro optimaal afstemmen op jouw vakantiegebruik zodat je veilig en comfortabel op pad kunt. Dus kom eens langs voor een gedegen advies van de Premium experts die kunnen je alles over de diverse mogelijkheden van de Hecpo en Becker bagage oplossingen én vering vertellen.