Menu

Instructeur Frits Groeneveld

Frits Groeneveld van Groeneveld Motortrainingen is ruim 30 jaar docent/coach motorrijvaardigheid voor beginnende, gevorderde, sportieve en beroeps motorrijders. Het  dynamische motorvak is Frits beslist met de paplepel ingegoten want zowel vader als grootvader Groeneveld waren al militair motorinstructeur.
Ook bij Frits is de basis gelegd in het leger, bij de landelijke motoropleidingen van de Marechaussee in Apeldoorn waar hij beroeps motorrijders van politie en marechaussee heeft opgeleid.
Als zelfstandig ondernemer is hij begin jaren 90 als motorspecialist Motorrijschool Groeneveld gestart. De motorrijschool groeide uit en kreeg landelijk bekendheid door zijn professionele motoropleidingen en motor trainingen. Motorrijders uit alle windstreken haalden het motorrijbewijs of volgden motortrainingen bij Frits.
Door de kwaliteit van de verhoogde motorrijvaardigheidstrainingen volgden ook diverse beroeps motorrijders de motortrainingen bij Frits Groeneveld in Apeldoorn.

 


De eerste motortrainingen voor 2019 staan ingepland. 
Alle motortrainingen kunnen in overleg ook op andere data worden gepland. Dit kan voor zelf samengestelde groepen of individuele motorrijders van alle niveaus en ervaringen.
Heb je interesse in of vragen over één van deze trainingen? Of wil je je direct opgeven? Vul dan het daarvoor bestemde formulier in. Je ontvangt dan een berichtje of een telefoontje van Frits Groeneveld terug. Je kunt ook telefonisch contact met Frits opnemen, zijn telefoonnummer is 06-29061333.

Motorbeheersing en bochtentechniek

Door het trainen van je motorbeheersing, verhoogd inzicht en betere rijvaardigheid heb je de beste start van het motorseizoen. Door het trainen van praktische motorbeheersing beheers je de motor beter en kun je gecontroleerd snel handelen als het nodig is.
Leer tijdens de training om je positie op de weg continu aan te passen aan de wisselende verkeersomstandigheden (zien en gezien worden). We trainen verschillende bochtentechnieken tijdens een praktijkroute met variërende bochten op de openbare weg. 

De training Beheersing & Bochten wordt verzorgd in een ochtend of middagtraining van 3 ½ uur. 
De dag trainingen van 7 uur hebben een uitgebreider programma met o.a. inhalen en diverse verhoogde rijvaardigheids onderdelen van het motorrijden. Meer veiligheid is meer plezier!

Het volgen van een ochtend- of middagtraining is mogelijk op:

Vrijdag  03 mei 13.30 tot 17.00 uur
Zaterdag  04 mei 09.30 tot 13.00 uur 
Zaterdag  18 mei  13.30 tot 17.00 uur 
Vrijdag  28 juni  13.30 tot 17.00 uur
Zaterdag  06 juli   09.30 tot 13.00 uur 
Zaterdag  06 juli  13.30 tot 17.00 uur 


De kosten bedragen € 75,- per persoon.


Het volgen van een dagtraining is mogelijk op: 

Vrijdag    26 april     09.30 tot 17.00 uur
Vrijdag 14 juni 09.30 tot 17.00 uur

De kosten bedragen € 120,- per persoon.

Alle trainingen beginnen en eindigen bij Premium Motors in Apeldoorn!

Meld je hier aan voor een vraag of een motortraining