Instructeur Frits Groeneveld

Frits Groeneveld van Groeneveld Motortrainingen is ruim 30 jaar docent/coach motorrijvaardigheid voor beginnende, gevorderde, sportieve en beroeps motorrijders. Het  dynamische motorvak is Frits beslist met de paplepel ingegoten want zowel vader als grootvader Groeneveld waren al militair motorinstructeur.
Ook bij Frits is de basis gelegd in het leger, bij de landelijke motoropleidingen van de Marechaussee in Apeldoorn waar hij beroeps motorrijders van politie en marechaussee heeft opgeleid.
Als zelfstandig ondernemer is hij begin jaren 90 als motorspecialist Motorrijschool Groeneveld gestart. De motorrijschool groeide uit en kreeg landelijk bekendheid door zijn professionele motoropleidingen en motor trainingen. Motorrijders uit alle windstreken haalden het motorrijbewijs of volgden motortrainingen bij Frits.
Door de kwaliteit van de verhoogde motorrijvaardigheidstrainingen volgden ook diverse beroeps motorrijders de motortrainingen bij Frits Groeneveld in Apeldoorn.

 


De eerste motortrainingen voor 2018 staan ingepland. 
Alle motortrainingen kunnen in overleg ook op andere data worden gepland. Dit kan voor zelf samengestelde groepen of individuele motorrijders van alle niveaus en ervaringen.
Heb je interesse in of vragen over één van deze trainingen? Of wil je je direct opgeven? Vul dan het daarvoor bestemde formulier in. Je ontvangt dan een berichtje of een telefoontje van Frits Groeneveld terug. Je kunt ook telefonisch contact met Frits opnemen, zijn telefoonnummer is 06-29061333.

Beheersing & Bochtentechniek

Motortraining Beheersing & Bochtentechniek 

Deze praktijktraining wordt gegeven op de openbare weg.
In één dag alle facetten van het motorrijden weer trainen voor een veilig motorseizoen is belangrijk voor iedere motorrijder. Ontwikkel je motorbeheersing, verkeersinzicht en rijtechniek op één actieve dagtraining door specifieke korte praktijkgerichte oefeningen te doen die ook tijdens de trainingsroute worden herhaald. Naast de motorbeheersing gaan we in de trainingsroute actief bezig met de juiste posities op de weg (zien en gezien worden). Bochtentechniek in verschillende situaties en hoe kan ik veilig inhalen op diverse wegen. Formatie rijden in kleine groepen.  Motorbeheersing en bochtentechniek zijn de meest voorkomende behoeftes van motorrijders om plezierig en veilig te rijden.
  


Trainingsdata waarop je aan de motortraining Beheersing en Bochtentechniek kunt deelnemen zijn:

Vrijdag 6 april
Vrijdag 20 april 
Vrijdag 4 mei 

Deelname aan de motortraining is mogelijk voor alle niveaus en ervaringen. 
Start 09:30 en einde 17:30 uur bij Premium Motors in Apeldoorn. 
Kosten motortraining inclusief lunch: 95 euro per persoon. 

Opgeven kan door het deelname formulier op deze pagina in te vullen. Een mailtje of belletje mag natuurlijk ook.


 

Bochten combi training Circuit

Exclusieve sportieve bochtentraining deels op de openbare weg en deels op het Circuit in Lelystad.    
Op deze dag zullen we puur bezig gaan met het rijden van bochten. We trainen de vaardigheid, het inzicht en de techniek die nodig is om veilig en plezierig bochten te rijden die passen bij jouw rijstijl.  Dus zeer geschikt voor sportieve motorrijders die naar een hoger niveau willen door een specifieke bochtentraining.
De training zal starten met de bochtentechniek voor de openbare weg. Na de lunch gaan we in Lelystad op het politiecircuit de vaardigheden, beheersing en techniek trainen.
We sluiten de dag af op de openbare weg met een variërende bochtenroute waar we de geleerde vaardigheden en inzichten kunnen toepassen.
Voor de beginner of toerrijder adviseren we om eerst een basistraining te volgen.    

Trainingsdata waarop je aan de motortraining Bochten combinatietraining Circuit Lelystad kunt deelnemen, zijn:

Vrijdag 13 april
Vrijdag 1 juni
Vrijdag 15 juni
                                                           
Deze motortraining is geschikt voor rijders met een sportieve rijstijl.
Start 09:30 en einde 17:30 uur bij Premium Motors in Apeldoorn.
Kosten motortraining inclusief lunch: 145 euro per persoon.

Opgeven kan door het deelname formulier op deze pagina in te vullen. Een mailtje of belletje mag natuurlijk ook.

Meld je hier aan voor een vraag of een motortraining

Jouw gegevens
Welke training