Premium Kawasaki Demo Weken

Tot 30 juni kun je op individuele basis een uitgebreide proefrit van maximaal 3 uur maken op één van onze Kawasaki demo's naar keuze.

Uitgebreide proefrit:
Van dinsdag tot en met vrijdag kun je in mei op afspraak een uitgebreide individuele proefrit maken van maximaal 3 uur.
Je kunt kiezen uit een ochtendrit van 09.00 tot 12.00 uur of een middagrit van 13.30 tot 16.30 uur.

Korte proefrit:
Op zaterdagen kun je kiezen voor een korte proefrit van een half uur. Wij zetten een leuke route voor je uit die je zonder begeleiding kunt rijden.
Geef bij het invullen van het deelnameformulier bij de opmerkingen aan op welk tijdstip jij wilt rijden op een zaterdag. 

Spelregels:

  • Het reserveren van een proefrit doe je door het online formulier in te vullen.
  • Je beschikt over het juiste motorrijbewijs en draagt beschermende kleding. Vergeet ook je mondkapje niet. Die is verplicht in onze showroom.
  • Je krijgt de motor mee met een volle tank en brengt de motor ook weer terug met een volle tank. Dit geldt alleen voor de uitgebreide proefrit.
  • In de showroom onderteken je ons proefrit formulier waarin ondermeer staat vermeld dat het eigen risico € 1.500,- bedraagt. 
  • Wij maken een kopie van je rijbewijs.
  • Graag 15 minuten van te voren aanwezig zijn. Ben je verhinderd, laat het ons zo snel mogelijk weten
  • Eén proefrit per deelnemer.

Via onderstaand formulier kun je de motor van je keuze, de dag en het tijdstip aangeven.
Na je online inschrijving ontvang je van ons per email een bevestiging. Heb je gekozen voor een motorfiets die op de door jou gekozen dag en tijdstip al bezet is dan nemen we even contact met je op om een alternatief te bespreken.Het voorjaar is begonnen! Tijd om op je nieuwe Kawasaki de mooiste plekjes van Nederland te ontdekken. Als je deze aanschaft in de maand mei of juni krijg je (naast een brede glimlach) ook nog eens 4 jaar fabrieksgarantie.
Plan alvast een demorit op jouw favoriete Kawasaki.

Inschrijfformulier Kawasaki demorit