KTM dealer

Premium Motors is een officiële KTM Dealer, dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor het complete KTM assortiment. Van KTM kleding en merchandise tot de complete KTM Street, PowerWear en PowerParts lijn, alles kun je bij ons vinden. Samen met jou kijken we naar wat past bij jouw wensen en welke KTM motor dus ideaal voor jou is. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor onderhoud en reparaties aan je KTM motor. Wat voor KTM motor je dus ook zoekt, bij Premium Motors vinden we samen met jou de perfecte keuze! Maak een afspraak of kom gewoon een keertje langs, dan kunnen wij vertellen wat we voor jou kunnen betekenen.

KTM dealer met kennis

KTM is als merk 60 jaar geleden begonnen met het maken van motors, voornamelijk voor de wedstrijdsport. Dit vanuit de visie dat de racerij bikkelharde omstandigheden creëert, wat de motoren alleen maar beter maakt. Hierdoor heeft iedere KTM motor unieke sportgenen en dat merk je ook nu nog als je op een KTM motor stapt. Sportief rijgedrag staat bij KTM voorop, of het nu gaat om smalle landweggetjes, racen op het circuit of je een weg banen door het woestijnzand. Maar een KTM motor is er in iedere rijbewijs categorie, dus ook als je nog niet het A rijbewijs hebt, maar het A1 of  A2 rijbewijs, kun je genieten van al het sportieve dat KTM te bieden heeft.

KTM's voor alle rijbewijzen

KTM heeft straatmotoren voor alle rijbewijs categorieën. We zetten graag even de motoren die geschikt zijn voor A1 en A2 rijbewijs, of geschikt te maken zijn voor A2 rijbewijs, voor je op een rij.

A1 rijbewijs:
KTM Duke 125
KTM RC 125
A2 rijbewijs:
KTM Duke 390
KTM RC 390
A2 versie beschikbaar:
KTM 690 Duke
KTM 690 Duke R

De 690 Duke, en de 690 Duke R kunnen met een simpele aanpassing worden aangepast en ingesteld op de wettelijk voorgeschreven vermogensgrens van 35 kW (48pk) waardoor je er met een A2 motorrijbewijs op mag rijden.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de noodzakelijke aanpassingen voor het gebruiksklaar maken voor het A2 rijbewijs? Neem even contact met ons op dan leggen we het je graag even uit.

KTM onderhoud

Goed onderhoud is natuurlijk ook van belang als je een KTM motor hebt gekocht. Als officiële KTM dealer zijn onze monteurs goed opgeleid in het onderhoud en de reparatie van KTM motoren en weten we precies wat er nodig is om jouw motor perfect af te leveren en te onderhouden. Daarnaast kun je bij de aanschaf van een nieuwe KTM kiezen voor KTM Care, waarmee je de garantietermijn verlengt. In de showroom kunnen we je adviseren over de mogelijkheden. Zoek je dus een specifieke KTM motor of wil je gewoon even rondkijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom!

KTM waarden

Purity: Alles voor perfecte rij-eigenschappen en green grammetje meer. Op het circuit, op de weg of naast de weg brengen tot de ware essentie is het grondprincipe van elke KTM. Alleen grondig geteste kwaliteitsonderdelen worden toegepast. Want hier is minder absoluut meer.

Adventure: Wegrace, offroad of landweg: een KTM is in voor elk avontuur. Door toepassing van hypermoderne techniek en hoogwaardige onderdelen is elke KTM een trouwe metgezel, op de weg en naast de weg. Geen doel is onbereikbaar.

Performance: Op vermogen de bocht door, een duw in de rug op het rechte eind en superieure rij-eigenschappen in het terrein. Een KTM biedt in elke rijsituatie ruim vermogen en duidelijke feedback. KTM meet zich uitsluitend met de besten. Sterk, competitief en dominant - op elk terrein. KTM weet dat alleen prestaties tellen.

Extreme: Oranje is een signaalkleur. Een KTM is speciaal ontwikkeld om de grenzen van het mogelijke te verkennen en die zo nodig te overschrijden. Deze instelling komt tot uiting in de toepassing van de modernste technieken en het radicaalste design. De zwaarste races en de extreemste eisen vormen de ultieme toets. Want alleen zo kun je een voorsprong opbouwen.

KTM innovatie

De beste zijn; dat is het streven dat KTM in beweging houdt. Door het innovatievermogen van KTM, het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in het Oostenrijkse Mattighofen en het unieke KTM design, stelt KTM zeker dat KTM ook in de toekomst de toonaangevende fabrikant van krachtige, racewaardige motorfietsen en andere voertuigen voor offroad- en weggebruik blijft.

KTM straat modellen

KTM is natuurlijk bekend vanwege haar vele successen in de Motorcross. Sinds 2000 is KTM zich ook echter, met succes, gaan toeleggen op de ontwikkeling en verkoop van straatmotoren. KTM heeft zich in korte tijd een heel eigen plaats verworven binnen de motorwereld. Vooral dankzij de brute vormgeving van de KTM motor en de uitmuntende prestaties op de weg. Binnenkort tref je de 2017 modellen in onze showroom. Wij kunnen niet wachten.

KTM PowerWear

Met KTM zie je er niet alleen goed uit als je op je motor zit, maar ook als je afstapt. KTM PowerWear biedt exact de juiste stijl voor offroad, street, kids, girls en racers. KTM PowerWear-kleding beschermt je als je valt en is perfect op jou en je motorfiets afgestemd. Met de T-shirts, hoodies, jassen, petten en vele andere goodies uit de KTM PowerWear collectie ben je ook in je vrije tijd READY TO RACE. Klik op onderstaande banner en bekijk de merchandise die wij op voorraad hebben in onze shop.

KTM PowerParts

KTM PowerParts zijn de ultieme upgrades voor alle KTM offroad- en straat motorfietsen. Maak je motor nog lichter, sneller en stijlvoller. Je vraagt je wel af: kan dat dan? Ja dat kan. Met KTM PowerParts wordt elke KTM een absolute winnaar. Voor elke KTM voorziet het PowerParts programma in een uitgebreid assortiment om je motor geheel naar eigen wens te restylen.