Kawasaki Z Promo Tour 10 en 11 juniDe Kawasaki Z Promo Tour stop dit jaar op 10 en 11 juni in Apeldoorn. Je kunt dan proefrijden op de stijlvolle Z650RS en Z900RS, de immens populaire Z650 en Z900 of de waanzinnige Supercharged Z H2 SE. Om zoveel mogelijk rijders de kans te geven kennis te maken met de Z modellen zijn er ook een aantal 35kW (A2) modellen beschikbaar.

Via onderstaande formulieren kun je inschrijven voor de Kawasaki Z Promo Tour. 
Let op: er zijn 2 formulieren. Het 1e formulier is voor zaterdag 11 juni en het 2e formulier is voor vrijdag 10 juni. Vul het formulier compleet in en maak een keuze voor één van de Kawasaki's en het tijdstip waarop je wilt rijden. Indien je meerdere motoren of tijstippen aanklikt, komt het formulier helaas niet in ons systeem terecht!

Korte proefrit:
Op zaterdag 11 juni kun je kiezen voor een proefrit van 30 minuten. Wij zetten een leuke route voor je uit die je in groepsverband en onder begeleiding van onze instructeurs kunt rijden.
Uitgebreide proefrit:
Op vrijdag 10 juni kun je op afspraak een uitgebreide individuele proefrit maken van maximaal 2 uur. Je krijgt de motor met een volle tank benzine mee en brengt hem ook met een volle tank weer terug.
Je kunt kiezen uit een rit van 09.00 tot 11.00 of van 12.00 tot 14.00 of van 15.00 tot 17.00 uur.

Na je online inschrijving ontvang je van ons per email een bevestiging. Heb je gekozen voor een motorfiets die op de door jou gekozen dag en tijdstip al bezet is dan nemen we even contact met je op om een alternatief te bespreken.

Spelregels:

  • Het reserveren van een proefrit doe je door het online formulier in te vullen.
  • Je beschikt over het juiste motorrijbewijs en draagt beschermende kleding. 
  • Je krijgt de motor mee met een volle tank en brengt de motor ook weer terug met een volle tank. Dit geldt alleen voor de uitgebreide proefrit.
  • In de showroom onderteken je ons proefrit formulier waarin ondermeer staat vermeld dat het eigen risico bij schade € 1.500,- bedraagt, bekeuringen voor eigen rekening zijn en wij een kopie van je rijbewijs maken.
  • Graag 15 minuten van te voren aanwezig zijn. Ben je verhinderd, laat het ons zo snel mogelijk weten
  • Eén proefrit per deelnemer.

Kawasaki Z Promo Tour zaterdag 11 juni

Kawasaki Z Promo Tour vrijdag 10 juni