Nieuws

Honda's 500cc trio krijgt sterke, prestatiegerichte updates voor 2022

Deze drie leuke en zuinige motoren hebben een nieuwe, lichtere achterbrug die stijver is in de lengte, maar flexibeler in de dwarsrichting om het rijgedrag en de prestaties in de bochten te verbeteren. De pittige 500cc-motor in het hart van elke motor produceert nog steeds de maximaal toegestane 35 kW voor A2-rijbewijshouders, maar voor 2022 heeft hij nu nieuwe PGM-FI-instellingen om zowel het koppelgevoel als het algemene karakter verder te verbeteren.

Voor 2022 krijgt de naakte CB500F drie nieuwe levendige kleuren: Pearl Smoky Gray, Mat Axis Gray Metallic en Pearl Dusk Yellow, terwijl de sportieve CBR500R verkrijgbaar zal zijn in het nieuwe Mat Gunpowder Black Metallic, met opvallende nieuwe graphics die zijn racetraditie benadrukken. De avontuurlijke CB500X krijgt twee nieuwe kleuren voor 2022: Mat Gunpowder Black Metallic en Pearl Organic Green. Alle drie de motoren zullen ook verkrijgbaar zijn in Honda's klassieke Grand Prix Red-kleurenschema.

Dankzij hun compacte afmetingen en aangename rijgedrag is Honda's 500cc-trio gemakkelijk te besturen, te berijden en te controleren. Diezelfde eigenschappen zorgen er ook voor dat ze een waar plezier zijn voor wie wil ontdekken wat hij in het weekend allemaal kan doen, ongeacht het type motor dat hij kiest. 

 

Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Honda nieuwsNumber of views: 638

Tags:

Theme picker