Premium Motors: de Kawasaki dealer van Nederland
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Kawasaki dealer

Als erkend Kawasaki dealer is Premium Motors de plek voor alles wat te maken heeft met Kawasaki. Natuurlijk hebben wij de nieuwste modellen in onze showroom staan, maar je kunt ook bij ons terecht voor merchandise, onderhoud, onderdelen en Kawasaki kits. Zo ben je in één keer klaar en kun je met een gerust hart wegrijden op je nieuwe motor.

4 jaar garantie

Vanaf  1 januari 2024 wordt elke nieuwe Kawasaki motorfiets geleverd met 4 jaar garantie (2 jaar fabrieksgrantie en 2 jaar verlengde garantie) en 4 jaar gratis Kawasaki Road Assistance.  
Om aanspraak te kunnen maken op deze garantie en de Kawasaki Road Assistance, moeten de onderhoudswerkzaamheden comform de Kawasaki voorschriften en bij een officiële Kawasaki dealer worden uitgevoerd.
Let op: De garantie-uitbreiding geldt niet voor Kawasaki accessoires, ook niet als deze op een nieuwe editie of speciaal model zijn geleverd. De garantie op accessoires is 24 maanden. Schade door ouderdom of gebruik is uitgesloten. Motorfietsen die voor racedoeleinden worden gebruikt, zijn uitgesloten van de fabrieksgarantie en de garantie-uitbreiding. 
 

KAWASAKI MODELLEN 2024 klik op de banner

Proefrit maken

Van een aantal Kawasaki's hebben wij vanaf begin maart een demo beschikbaar. Heb je interesse in één van deze modellen dan kun je natuurlijk een vrijblijvende proefrit maken. Neem even contact met ons voor het maken van een afspraak dan plannen wij een proefrit voor je in. Vergeet niet je rijbewijs en beschermende kleding mee te nemen.

Ons telefoonnummer is 055-3602034

Kawasaki Road Assistance

Bij aanschaf van een nieuwe Kawasaki (vanaf modeljaar 2022) krijg je gratis 2 jaar Kawasaki Road Assistance.
Mocht je tijdens de garantieperiode van je nieuwe Kawasaki toch pech ervaren dan staat de Kawasaki Road Assistance 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar. De Kawasaki Road Assistance is gedurende de hele garantieperiode van toepassing. Deze garantieperiode bedraagt 24 maanden.
Klik hier voor meer info.

Financiering

Overweeg je om je nieuwe Kawasaki geheel of gedeeltelijk te financieren?
Klik hier voor meer informatie. Voer het bedrag in dat jouw nieuwe Kawasaki kost en volg de aangegeven stappen dan krijg je direct inzicht in het maandbedrag bij financiering. Je kunt ook je NAW gegevens achterlaten zodat de financieringsmaatschappij contact met je op neemt.

 


 

Kawasaki kleding en merchandise

Premium Motors is official dealer van Kawasaki kleding en merchandise. In onze showroom hebben we Kawasaki kleding en merchandise beschikbaar. Altijd leuk om te hebben of te krijgen. Wij hebben geen webshop maar woon je niet in de buurt en heb je geen Kawasaki dealer in de buurt die deze merchandise verkoopt dan kunnen we dat in overleg altijd aan je toe sturen. Informeer gewoon even naar de mogelijkheden.

Kawasaki op maat

Heb je eenmaal je favoriete Kawasaki uitgekozen dan helpen wij je ook graag jouw Kawasaki te personaliseren en desgewenst op maat te maken.

Met onze Hyperpro producten kunnen we je motor verhogen of verlagen en met de dempers met progressieve vering rijdt je motor nog comfortabeler en verkort je bovendien je remweg tot wel 20%. Voorzie je Kawasaki van een stoere performance uitlaat van Akrapovic of overweeg met één of meerdere accessoires van Kawasaki uit te breiden. Wil je nog comfortabeler zitten op je Kawasaki overweeg dan eens een op maat gemaakt Bagster zadel. Voor bagage oplossingen bieden wij je een ruim assortiment aan Hepco en Becker bagagesystemen.