Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Kawasaki dealer

Als erkend Kawasaki dealer is Premium Motors de plek voor alles wat te maken heeft met Kawasaki. Natuurlijk hebben wij de nieuwste modellen in onze showroom staan, maar je kunt ook bij ons terecht voor merchandise, onderhoud, onderdelen en Kawasaki kits. Zo ben je in één keer klaar en kun je met een gerust hart wegrijden op je nieuwe motor.

Tijdelijk 4 jaar garantie

Koop je in de periode van 01 augustus tot en met 30 september 2023 een nieuwe Kawasaki dan krijg je er van ons 2 jaar extra fabrieksgarantie bij.
Deze actie is geldig op de in onze showroom aanwezige voorraad.

KAWASAKI MODELLEN 2023 klik op de banner

Proefrit maken

Van een aantal Kawasaki's hebben wij vanaf begin maart een demo beschikbaar. Heb je interesse in één van deze modellen dan kun je natuurlijk een vrijblijvende proefrit maken. Neem even contact met ons voor het maken van een afspraak dan plannen wij een proefrit voor je in. Vergeet niet je rijbewijs en beschermende kleding mee te nemen.

Ons telefoonnummer is 055-3602034

Kawasaki Road Assistance

Bij aanschaf van een nieuwe Kawasaki modeljaar 2022 krijg je gratis 2 jaar Kawasaki Road Assistance.
Mocht je tijdens de garantieperiode van je nieuwe Kawasaki toch pech ervaren dan staat de Kawasaki Road Assistance 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar. De Kawasaki Road Assistance is gedurende de hele garantieperiode van toepassing. Deze garantieperiode bedraagt 24 maanden.
Klik hier voor meer info.

Financiering

Overweeg je om je nieuwe Kawasaki geheel of gedeeltelijk te financieren?
Klik hier voor meer informatie. Voer het bedrag in dat jouw nieuwe Kawasaki kost en volg de aangegeven stappen dan krijg je direct inzicht in het maandbedrag bij financiering. Je kunt ook je NAW gegevens achterlaten zodat de financieringsmaatschappij contact met je op neemt.

Kawasaki kleding en merchandise

Premium Motors is official dealer van Kawasaki kleding en merchandise. In onze showroom hebben we Kawasaki kleding en merchandise beschikbaar. Altijd leuk om te hebben of te krijgen. Wij hebben geen webshop maar woon je niet in de buurt en heb je geen Kawasaki dealer in de buurt die deze merchandise verkoopt dan kunnen we dat in overleg altijd aan je toe sturen. Informeer gewoon even naar de mogelijkheden.

Kawasaki op maat

Heb je eenmaal je favoriete Kawasaki uitgekozen dan helpen wij je ook graag jouw Kawasaki te personaliseren en desgewenst op maat te maken. Met onze Hyperpro producten kunnen we je motor verhogen of verlagen en met de dempers met progressieve vering rijdt je motor nog comfortabeler en verkort je bovendien je remweg tot wel 20%. Voorzie je Kawasaki van een stoere performance uitlaat van Akrapovic of overweeg met één of meerdere accessoires van Kawasaki uit te breiden. Wil je nog comfortabeler zitten op je Kawasaki overweeg dan eens een op maat gemaakt Bagster zadel. Voor bagage oplossingen bieden wij je een ruim assortiment aan Hepco en Becker bagagesystemen.