Kawasaki dealer

Als erkend Kawasaki dealer is Premium Motors de plek voor alles wat te maken heeft met Kawasaki. Natuurlijk hebben wij de nieuwste modellen in onze showroom staan, maar je kunt ook bij ons terecht voor kleding, merchandise, onderhoud, onderdelen en Kawasaki kits. Zo ben je in één keer klaar en kun je met een gerust hart wegrijden op je nieuwe motor. Om jou te helpen de perfecte motor te kiezen laten we je allereerst de motor gewoon ervaren. Wij hebben tijdens het seizoen een uitgebreid demopark,  je kunt de motor dus gewoon uitproberen en ervaren hoe de motor rijdt. Op deze manier weet je precies wat je koopt. Daarnaast kunnen wij je natuurlijk adviseren wat goed bij jou past, doordat wij zelf ook ervaren hebben hoe de motoren rijden. Ook hebben wij een ruim assortiment aan folders en documentatie, zodat je ook thuis nog even rustig door het aanbod kunt bladeren en kunt uitzoeken wat het beste bij je past. Maar uiteindelijk denken wij dat de beste manier om jouw perfecte motor uit te kiezen toch echt het maken van een proefrit is. Informeer even naar de mogelijkheden voor een proefrit op jouw favoriete Kawasaki.

Kawasaki Z range bestaat 50 jaar

Dit jaar viert Kawasaki dat de Z Range 50 jaar bestaat. Om het jubileum van de iconische Z range te vieren introduceert Kawasaki 4 exclusieve modellen voor 2022.

  • Z900 50th Anniversary
  • Z650 50th Anniversary
  • Z900RS 50th Anniversary
  • Z650RS 50th Anniversary

Vijftig jaar na de introductie van de spectaculaire Z1 is de Z-range nog steeds leading in het naked segment. Dat een modelreeks 50 jaar toonaangevend is in de motormarkt is uniek. De Kawasaki Z range is door de jaren heen alleen maar sterker geworden. Kawasaki is wereldwijd de nummer 1 in het naked segment. Om 50 jaar Z te vieren introduceert Kawasaki voor 2022 vier gelimiteerde 50th Anniversary modellen. Deze zijn een lust voor het oog met sterke verwijzingen naar het roemrijke verleden waarbij liefhebbers hun hart kunnen ophalen.Alle Anniversary modellen worden geleverd met een prachtig exclusief boekwerk genaamd ‘Z Chronicles’. Dit boekwerk staat vol met informatie, specificaties en hoge kwaliteit kleurenfoto’s van alle legendarische Z-modellen van 1972 tot 2022. Het boek is niet apart te krijgen en net als de modellen zelf zeer exclusief.

Kawasaki Road Assistance

Bij aanschaf van een nieuwe Kawasaki modeljaar 2022 krijg je gratis 2 jaar Kawasaki Road Assistance.
Mocht je tijdens de garantieperiode van je nieuwe Kawasaki toch pech ervaren dan staat de Kawasaki Road Assistance 7 dagen per week, 24 uur per dag voor je klaar. De Kawasaki Road Assistance is gedurende de hele garantieperiode van toepassing. Deze garantieperiode bedraagt 24 maanden.
Klik hier voor meer info. 

Kawasaki op maat

Heb je eenmaal je favoriete Kawasaki uitgekozen dan helpen wij je ook graag jouw Kawasaki te personaliseren en desgewenst op maat te maken. Met onze Hyperpro producten kunnen we je motor verhogen of verlagen en met de dempers met progressieve vering rijdt je motor nog comfortabeler en verkort je bovendien je remweg tot wel 20%. Voorzie je Kawasaki van een stoere performance uitlaat van Akrapovic of overweeg met één of meerdere accessoires van Kawasaki uit te breiden. Wil je nog comfortabeler zitten op je Kawasaki overweeg dan eens een op maat gemaakt Bagster zadel. Voor bagage oplossingen bieden wij je een ruim assortiment aan Hepco en Becker bagagesystemen.


 

 

Kawasaki kleding en merchandisePremium Motors is official dealer van Kawasaki kleding en merchandise. In onze showroom hebben we Kawasaki kleding en merchandise beschikbaar. Altijd leuk om te hebben of te krijgen. Wij hebben geen webshop maar woon je niet in de buurt en heb je geen Kawasaki dealer in de buurt die deze merchandise verkoopt dan kunnen we dat in overleg altijd aan je toe sturen. Informeer gewoon even naar de mogelijkheden.