Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Kawasaki
 6. Werkplaats
 7. Hyperpro
 8. Bagster
 9. Nieuws
 10. Contact

Honda terug in Apeldoorn

Na bijna tien jaar afwezigheid maakte het Japanse merk begin 2020 zijn rentree in Apeldoorn. Honda is nog altijd ’s werelds grootste motorfabrikant.

Als erkend Honda dealer is Premium Motors In Apeldoorn de plek voor alles wat te maken heeft met Honda. Natuurlijk hebben wij de nieuwste modellen in onze showroom staan, maar je kunt ook bij ons terecht voor jong gebruikte motorfietsen, merchandise, onderhoud, en onderdelen of lekker bakje koffie.
Carol en Rutger staan graag voor je klaar.

Klik hier voor de Honda 2023 modellen

 

Pre order nu de Honda Transalp

Wil je als eerste met de nieuwe Honda XL750 Transalp rijden? Kom snel langs en bestel jouw droommotor nu al. 

XL750 TRANSALP TOUR
Ben je één van de eerste 50 Honda XL750 Transalp-klanten in Nederland? Dan gaan jij en je partner als VIP mee op een tweedaagse XL750 Transalp Tour in 2023, onder begeleiding van Honda. Pre-order dus snel!


Klik hier en ontdek alle informatie over deze nieuwe Honda Transalp 

Actie Honda Special Editions

Nu tijdelijk extra voordeel met de Honda Special Editons pakketten

Van 15 maart tot 15 mei 2023 kun je weer profiteren van de Honda Special Edition deals.
Bij de aanschaf van diverse Honda's kun je voor maximaal rijplezier een Special Editon pakket aanschaffen.
Voor de volgende Honda's zijn deze pakketten beschikbaar:

Forza 350 Urban, dit pakket bestaat uit een motorhoes, wheelstripping en een floorpanel.
URBAN Edition pakket van € 265,00 nu voor € 0,00.  Jouw voordeel: € 265,00

CB500X Cross Country, dit pakket bestaat uit een valbeugel, middenstandaard en handkappen. 
CROSS COUNTRY Edition Pakket: van € 536,01 nu voor € 250,00.  Jouw voordeel: € 286 euro.

CRF1100L Africa Twin EXPLORER; dit pakket bestaat uit een aluminium kofferset en middenbok.
EXPLORER Edition Pakket: van € 1.730,00 nu voor € 999,00.  Jouw voordeel: € 731,00.

CRF1100L Africa Twin Adventure Sports EXPLORER, dit pakket bestaat uit een aluminium kofferset en middenbok.
EXPLORER Edition Pakket: van € 1.722,00 nu voor € 999,00.  Jouw voordeel: € 723,00.

CMX1100 CUSTOM, dit pakket bestaat uit een koplampkit, tankpad center en tankpads aan de zijkanten.
CUSTOM Edition Pakket: van € 265,99 nu voor € 0,00.  Jouw voordeel: € 265,99.

Actie voorwaarden:

 • Actieperiode van 15 maart tot 31 mei 2023
 • Deze prijzen gelden uitsluitend bij aanschaf van een nieuwe motorfiets
 • Kosten voor montage van de pakketten zijn niet inbegrepen in de prijs
 • Zolang de voorraad strekt.

Honda 5 jaar garantie

Met de aanschaf van jouw favoriete nieuwe Honda motorfiets koop je zekerheid. Vanaf modeljaar 2022 krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe Honda. (24 maanden wettelijke garantie en 36 maanden aanvullende garantie) Deze extra garantie is kostenloos en, bij een eventuele verkoop van je motorfiets, overdraagbaar aan derden. Uiteraard zijn er een aantal spelregels verbonden aan de 5 jaar garantie periode. Klik hier en bekijk de voorwaarden.

Honda Assistance

Koop je een nieuwe Honda dan heb je recht op de gratis Honda Assistance gedurende de fabrieksgarantie peiode. 24/7 hulp bij pech in zowel Nederland als een een groot deel van Europa.
Heb je een Honda motorfiets die buiten de fabrieksgarantie periode valt maar wel dealer onderhouden is, dan kun wij voor een bedrag van 16 euro een jaar lang Honda Assistance voor je regelen. Vraag er even naar als je bij ons bent voor een onderhoudsbeurt.
Voor meer informatie klik je hier.

De Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

 

DCT Dual Clutch Transmission

Waar in Honda zich het meest onderscheid van andere motormerken is het DCT oftewel het Dual Clutch Transmission systeem. Het DCT systeem, dat voor het eerst in 2009 door Honda op de markt is gebracht en is door ontwikkeld tot een probleemloos en prettige assistent voor de motorrijder, levert een manuele aandrijving met het gemak van een automaat. Je hebt dus zowel een manueel mode als een automatic mode ter beschikking. De voordelen van een manueel schakelsysteem en het prettige rijcomfort dat een automaat te bieden heeft, kun je het beste zelf beleven. Daarom hebben wij diverse DCT modellen rijklaar voor de deur staan zodat je dat zelf eens uit kunt proberen.

Proefrit maken?

Van een aantal Kawasaki's hebben wij vanaf begin maart een demo beschikbaar. Heb je interesse in één van deze modellen dan kun je natuurlijk een vrijblijvende proefrit maken. Neem even contact met ons voor het maken van een afspraak dan plannen wij een proefrit voor je in. Vergeet niet je rijbewijs en beschermende kleding mee te nemen.

Ons telefoonnummer is 055-3602034


 

HONDA EXPERIENCE APP

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.