Honda dealer

Als allround motorzaak kun je niet alleen sinds jaar en dag bij Premium Motors in Apeldoorn terecht voor kleding, onderhoud, onderdelen en kwalitatieve occasions, maar ook voor alle nieuwe Kawasaki-modellen, het Bagster Seat Center en Hyperpro Service Center. Daar gaat echter verandering in komen.
Premium en Honda hebben de handen ineengeslagen. Dat betekent dat wij per direct Honda dealer geworden zijn!

Honda terug in Apeldoorn

Na bijna tien jaar afwezigheid maakt het Japanse merk daarmee zijn rentree in de regio Apeldoorn en omstreken. Honda is nog altijd ’s werelds grootste motorfabrikant, wat zich onder meer weerspiegelt in een enorm breed modelgamma: van de iconische GL1800 Gold Wing met zescilinder boxermotor tot de avontuurlijke CRF1100L Africa Twin, en van de hypersportieve, dit jaar volledig vernieuwde CBR1000RR-R Fireblade tot de betaalbare allrounders uit de NC750-lijn, er is voor elk wat wils.


Carol Mulder, eigenaar van Premium Motors, is dan ook zeer verheugd over de nieuwe samenwerking. “Of je nu jong of op leeftijd bent, man of vrouw, sport- of toerrijder, voor iedere motorrijder is er wel een passend model. Wat me als motorliefhebber echter ook aanspreekt, is dat Honda als merk open staat voor vernieuwing en niet bang is om nieuwe paden te betreden. Neem bijvoorbeeld de (semi-)automatische DCT transmissie, Honda is het enige merk dat deze unieke techniek op een groot deel van haar modellen aanbiedt. Dat vooruitstrevende past bij ons, wat dat betreft gaan we denk ik een mooie toekomst tegemoet samen!”


De eerste nieuwe Honda’s staan inmiddels in onze showroom  en er staan al diverse  Honda-modellen rijklaar voor de deur, zowel met een reguliere als met een DCT-transmissie (semi-automaat) uitvoering. Vanzelfsprekend kun je ook voor onderhoud en reparaties aan jouw Honda bij ons terecht. 

Honda demo's

De volgende Honda demo's staan voor je klaar:

  • Honda CB500X
  • Honda CB650R
  • Honda NC750X DCT
  • Honda CRF1000 Africa Twin
  • Honda CRF1100 Adv. Sports DCT

Proefrit maken?

Laat het ons even weten als je een vrijblijvende proefrit wilt maken dan zorgen wij dat jouw favoriete Honda rijklaar voor je staat. Vergeet niet je rijbewijs en beschermende kleding mee te nemen.

De Honda modellen bekijken

Wil je de Honda modellen bekijken? Klik dan op onderstaande banner en bekijk jouw favoriete Honda. Toch nog vragen? Laat het ons even weten of kom langs. We staan voor je klaar en de koffie ook.


 

DE HONDA MOTOR EXPERIENCE APP

Met de Honda Motor Experience App kun je eenvoudig alle modellen opzoeken en configureren. Download de app nu door de QR code te scannen!