Honda dealer

Honda terug in Apeldoorn

Na bijna tien jaar afwezigheid maakt het Japanse merk daarmee zijn rentree in de regio Apeldoorn en omstreken. Honda is nog altijd ’s werelds grootste motorfabrikant, wat zich onder meer weerspiegelt in een enorm breed modelgamma: van de iconische GL1800 Gold Wing met zescilinder boxermotor tot de avontuurlijke CRF1100L Africa Twin, en van de hypersportieve, dit jaar volledig vernieuwde CBR1000RR-R Fireblade tot de betaalbare allrounders uit de NC750-lijn, er is voor elk wat wils.


Carol Mulder, eigenaar van Premium Motors, is dan ook zeer verheugd over de nieuwe samenwerking. “Of je nu jong of op leeftijd bent, man of vrouw, sport- of toerrijder, voor iedere motorrijder is er wel een passend model. Wat me als motorliefhebber echter ook aanspreekt, is dat Honda als merk open staat voor vernieuwing en niet bang is om nieuwe paden te betreden. Neem bijvoorbeeld de (semi-)automatische DCT transmissie, Honda is het enige merk dat deze unieke techniek op een groot deel van haar modellen aanbiedt. Dat vooruitstrevende past bij ons, wat dat betreft gaan we denk ik een mooie toekomst tegemoet samen!”


De Honda 2021 modellen staan inmiddels in onze showroom  en er staan al Honda demo's rijklaar voor de deur, zowel met een reguliere als met een DCT-transmissie (semi-automaat) uitvoering. Vanzelfsprekend kun je ook voor onderhoud en reparaties aan jouw Honda bij ons terecht.

Honda Assistance

Koop je een nieuwe Honda dan krijg je gratis 2 jaar Honda Assistance. Heb je een gebruikte Honda ook dan kun wij voor een gering bedrag een jaarlang Honda Assistance voor je regelen.
Voor meer informatie klik je hier.

Honda Mobility CampagneVanaf 1 september 2021 start de Honda Mobility campagne en ontvang je een gratis tankkaart tot € 500,- bij aankoop van de grensverleggende Africa Twin en Africa Twin Adventure Sports. Bij aankoop van de vrijgevochten CB500X en de strakke CB500F ontvang je een gratis tankkaart tot € 300,- .

Deze actie is geldig tot 31 oktober 2021. De tankkaart heeft een geldigheidsduur van 1 jaar tot uiterlijk 31 oktober 2022.

Honda Special Edition Deals

Koop je een nieuwe Honda Africa Twin dan kun je profiteren van de Honda Special Editon Deals.
Kortingen op diverse accessoires pakketen die kunnen oplopen tot € 2.286,-.

DCT Dual Clutch Transmission

Waar inHonda zich het meest onderscheid van andere motormerken is het DCT oftewel het Dual Clutch Transmission systeem. Het DCT systeem, dat voor het eerst in 2009 door Honda op de markt is gebracht en is door ontwikkeld tot een probleemloos en prettige assistent voor de motorrijder, levert een manuele aandrijving met het gemak van een automaat. Je hebt dus zowel een manueel mode als een automatic mode ter beschikking. De voordelen van een manueel schakelsysteem en het prettige rijcomfort dat een automaat te bieden heeft, kun je het beste zelf beleven. Daarom hebben wij diverse DCT modellen rijklaar voor de deur staan zodat je dat zelf eens uit kunt proberen.

Honda demo's

De volgende Honda demo's staan voor je klaar:

  • Honda CMX 500 Rebel (A2)
  • Honda CB500X (A2)
  • Honda CRF1100 Adv. Sports DCT
  • Honda Forza 750

Proefrit maken?

Laat het ons even weten als je een vrijblijvende proefrit wilt maken dan zorgen wij dat jouw favoriete Honda rijklaar voor je staat. Vergeet niet je rijbewijs en beschermende kleding mee te nemen.

De Honda modellen bekijken

Wil je de Honda modellen bekijken? Klik dan op onderstaande banner en bekijk jouw favoriete Honda. Toch nog vragen? Laat het ons even weten of kom langs. We staan voor je klaar en de koffie ook.


 

DE HONDA MOTOR EXPERIENCE APP

Met de Honda Motor Experience App kun je eenvoudig alle modellen opzoeken en configureren. Download de app nu door de QR code te scannen!