Honda dealer


Honda terug in Apeldoorn

Na bijna tien jaar afwezigheid maakte het Japanse merk begin 2020 zijn rentree in de regio Apeldoorn en omstreken. Honda is nog altijd ’s werelds grootste motorfabrikant, wat zich onder meer weerspiegelt in een enorm breed modelgamma: van de iconische GL1800 Gold Wing met zescilinder boxermotor tot de avontuurlijke CRF1100L Africa Twin, en van de hypersportieve, dit jaar volledig vernieuwde CBR1000RR-R Fireblade tot de betaalbare allrounders uit de NC750-lijn, er is voor elk wat wils.


Carol Mulder, eigenaar van Premium Motors, is dan ook zeer verheugd over de nieuwe samenwerking. “Of je nu jong of op leeftijd bent, man of vrouw, sport- of toerrijder, voor iedere motorrijder is er wel een passend model. Wat me als motorliefhebber echter ook aanspreekt, is dat Honda als merk open staat voor vernieuwing en niet bang is om nieuwe paden te betreden. Neem bijvoorbeeld de (semi-)automatische DCT transmissie, Honda is het enige merk dat deze unieke techniek op een groot deel van haar modellen aanbiedt. Dat vooruitstrevende past bij ons, wat dat betreft gaan we denk ik een mooie toekomst tegemoet samen!”


In onze showroom tref je een ruime selectie nieuwe opgebouwd voor je klaar en er staan altijd wel een aantal Honda demo's rijklaar voor de deur, zowel met een reguliere als met een DCT-transmissie (semi-automaat) uitvoering. Vanzelfsprekend kun je ook voor onderhoud en reparaties aan jouw Honda bij ons terecht.

 

DCT Dual Clutch Transmission

Waar inHonda zich het meest onderscheid van andere motormerken is het DCT oftewel het Dual Clutch Transmission systeem. Het DCT systeem, dat voor het eerst in 2009 door Honda op de markt is gebracht en is door ontwikkeld tot een probleemloos en prettige assistent voor de motorrijder, levert een manuele aandrijving met het gemak van een automaat. Je hebt dus zowel een manueel mode als een automatic mode ter beschikking. De voordelen van een manueel schakelsysteem en het prettige rijcomfort dat een automaat te bieden heeft, kun je het beste zelf beleven. Daarom hebben wij diverse DCT modellen rijklaar voor de deur staan zodat je dat zelf eens uit kunt proberen.

Honda 5 jaar garantie

Met de aanschaf van jouw favoriete nieuwe Honda motorfiets koop je zekerheid. Vanaf modeljaar 2022 krijg je 5 jaar garantie op je nieuwe Honda. (24 maanden wettelijke garantie en 36 maanden aanvullende garantie) Deze extra garantie is kostenloos en, bij een eventuele verkoop van je motorfiets, overdraagbaar aan derden. Uiteraard zijn er een aantal spelregels verbonden aan de 5 jaar garantie periode. Klik hier en bekijk de voorwaarden.
 

Honda Assistance

Koop je een nieuwe Honda dan hen je recht op de gratis Honda Assistance gedurende de fabrieksgarantie peiode. Heb je een Honda motorfiets die buiten de fabrieksgarantie periode valt maar wel dealer onderhouden is, dan kun wij voor een bedrag van 15 euro een jaarlang Honda Assistance voor je regelen.
Voor meer informatie klik je hier.

De Honda modellen bekijken

Wil je de Honda modellen bekijken? Klik dan op onderstaande banner en bekijk jouw favoriete Honda. Toch nog vragen? Laat het ons even weten of kom langs. We staan voor je klaar en de koffie ook.


 

Proefrit maken?

Laat het ons even weten als je een vrijblijvende proefrit wilt maken op jouw favoriete Honda. Dan zorgen wij dat deze op het afgesproken moment rijklaar voor je staat. Vergeet niet je rijbewijs en beschermende kleding mee te nemen.