Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda Modellen 2023

Welkom op de Honda modellen pagina. 
Om de 2023 modellen te bekijken klik je op één van de onderstaande banners om een segment te kiezen, vervolgens klik je op de de Honda die je wilt bekijken en krijg je de details van de motor van je keuze. Wil je terug naar deze modellenpagina dan tref je onderaan de pagina een button aan die je hier weer naar toe brengt. Heb je na het lezen van de informatie toch nog vragen of wil je weten of een motor op voorraad is? Laat het ons even weten. Wij helpen je graag verder.

Van een aantal Honda's hebben wij vanaf begin maart een demo beschikbaar. Heb je interesse in één van deze modellen dan kun je natuurlijk een vrijblijvende proefrit maken. Neem even contact met ons voor het maken van een afspraak dan plannen wij een proefrit voor je in. Vergeet niet je rijbewijs en beschermende kleding mee te nemen.

Ons telefoonnummer is 055-3602034

Honda Adventure modellen 2023

Honda custom modellen 2023

honda naked/street modellen 2023

honda supersport modellen 2023

honda touring modellen 2023

honda 125 cc modellen

honda scooters 750-150 cc modellen

honda scooters 125-110 cc modellen

HONDA EXPERIENCE APP

Ontwerp eigenhandig je favoriete Honda via de Honda Motorcycles Europe app. Het is doodeenvoudig. Kies de gewenste motor en kies een kleur. Bekijk dan hoe je ontwerp er uitziet in je eigen garage dankzij de AR-functie. Een catalogus met accessoires is geïntegreerd in de app zodat je de onderdelen kan toevoegen die je wil. En ook het Honda Motorcycles Europe YouTube-kanaal, met daarop een fraaie videogallerij, maakt nu deel uit van de app.