Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda forza 750
Leverbaar in 4 kleurenDe Forza 750 behoort tot de ultime Honda scooterfamilie.
Uitgerust met de meest geavanceerde technologie, gegarandeerd een scherpe, sportieve rij-ervaring en gedefinieerd door een eigentijdse, opvallende stijl. Waar je ook moet zijn, binnen de stad of er buiten, voor zaken, ontspanning of plezier, de Forza 750 combineert een scherpe, strakke vorm met ware GT-luxe, comfort en gebruiksvriendelijkheid. Zijn verbluffende respons van de 745cc twin cilinder motor, remmen van topkwaliteit en hoogwaardige ophanging maken het kwalitatieve gevoel compleet.
Maar als je ook andere zaken moet doen, connecteert het nieuwe Honda Smartphone Voice Control System (beschikbaar met Android™ en iOS™ toestellen) zich met je smartphone voor een eenvoudig beheer van navigatie, telefoontjes, berichten en muziek via het 5 inch TFT-instrumentenpaneel en de linkerstuurhelft.

De smartkey bedient het sleutelloze ontstekingssysteem, stuurslot, benzineklepje en het zadel terwijl de sleutel gewoon in je broekzak blijft. Daarnaast opent en vergrendelt het de (optionele) Smart topkoffer.
Natuurlijk loont het om gezien te worden. Dus we voegden een Emergency Stop Signal (ESS)-functie toe. Wanneer je hard remt, zullen de achterste richtingaanwijzers beginnen knipperen om weggebruikers achter je te waarschuwen. En de richtingaanwijzers schakelen ook automatisch uit, dus dat is nog iets waar je niet meer zelf aan hoeft te denken. Efficiënte LED-verlichting overal zorgt voor een duidelijke aanwezigheid op de weg en uitstekende zichtbaarheid.

Deze motor is ook geschikt te maken voor motorrijders met het A2 rijbewijs.

Prijzen en kleuren Forza 750

Candy Chromosphere Red
Prijs vanaf
€ 14.249,- inclusief kosten rijklaar maken.
Iridium Gray Metallic
Prijs vanaf € 14.249,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Jeans Blue Metallic
Prijs vanaf
€ 14.249,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Glare White
Prijs vanaf  € 14.249,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde SOHC parallel tweecilinder, acht kleppen
Cilinderinhoud 
745 cc
Max. vermogen 
43,1 kW @ 6.750 tpm (35 kW@ 6.000 tpm)
Max. koppel 
69 Nm @ 4.750 tpm (65 @ 4.000 tpm)
Remmen voor 
310 mm dubbele remschijf met radiaal gemonteerde vierzuigerklauw
Remmen achter 
240 mm enkele remschijf met tweezuigerremklauw
Vering voor 
41 mm USD voorvork, 120 mm slag
Vering achter 
Monoshock demper, Pro-Link swingarm, 120 mm veerweg
Zithoogte 
790 mm
Tankinhoud 
13,2 liter
Rijklaargewicht 
235 kg