Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda CB125F
Leverbaar in 3 kleurenDe CB125F opent de deuren naar een hele nieuwe wereld die voor je ligt. Het begin van jouw nieuwe avontuur. Honda herontwierp de CB125F van onder tot boven rond een superefficiënte eSP-motor en een fijngevoelige chassis. Het resultaat is een veel lichtere en veel zuinigere motorfiets die nog steeds garant staat als ideale partner in het stadsverkeer.

We gaven de CB125F een full-size gevoel, voor een full-size ervaring.
We trimden daarnaast ook 11 kg aan gewicht, wat je ongetwijfeld zal merken wanneer je het gas opendraait en een bocht induikt. Uitgerust met onder andere een digitaal dashboard en LED-koplamp. De luchtgekoelde eSP (enhanced Smart Power) PGM-FI eencilinder injectiemotor met twee kleppen werd ontwikkeld om tegen een stootje te kunnen. Maar het is ook een slimme motor. Zo levert het blok zowel vlotte acceleratie als een efficiënt verbruik van 65km/l - de potentiële range tussen twee tankbeurten is zo 800 km.

Prijzen en kleuren CB125F

Black
Prijs vanaf
€ 3.499,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Cool White
Prijs vanaf € 3.499,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Splendor Red
Prijs vanaf
€ 3.499,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Luchtgekoelde viertakt, twee kleppen OHC monocilinder
Cilinderinhoud 
124 cc
Max. vermogen 
8 kW @ 7.500 tpm
Max. koppel 
10,9 Nm @ 6.000 tpm
Remmen voor 
240 mm enkele schijf met tweezuigerklauw
Remmen achter 
130 mm trommelrem
Vering voor 
31 mm telescoopvork
Vering achter 
Dubbele schokbreker, vijftraps instelbaar
Zithoogte 
790 mm
Tankinhoud 
11 liter
Rijklaargewicht 
117 kg