Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda SH350i
Leverbaar in 4 kleurenDe Honda SH-scooters zijn iconen binnen de tweewielerwereld en bewijzen al tientallen jaren hun nut als gemakkelijk en handig vervoersmiddel voor talloze rijders over heel Europa.
De SH350i krijgt een vermogensboost dankzij het grotere vloeistofgekoelde motorblok met vier kleppen. Dankzij het sterke koppel in het lage en het middengebied, stuur je de scooter moeiteloos doorheen de stad. Het krachtigere motorblok maakt het eenvoudiger om ook de snelwegen te gebruiken. Bovendien voldoet het aan de EURO5-uitstootnorm en is het ook zuiniger en beter voor het milieu.Zijn compacte stijl maakt de SH350i handig in het stadsverkeer en eenvoudig te parkeren. De volledige LED-verlichting zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent in alle omstandigheden en verbetert bovendien ook de helderheid en betrouwbaarheid van de lichten. En het is die extra finishing touch die de premium uitstraling van de SH350i beklemtoont.

Je kunt een integraalhelm kwijt onder het zadel. Bovendien vind je er ook een USB Type-C aansluiting om jouw smartphone of ander apparaat op te laden. De optionele Smart topkoffer voegt extra opslagruimte toe. Om deze te openen en te sluiten laat je eenvoudigweg de Smart Key in je zak zitten. Zo eenvoudig is het.

Prijzen en kleuren SH350i

Pearl Cool White
Prijs vanaf
€ 7.149,- inclusief kosten rijklaar maken.
Black
Prijs vanaf € 7.149,- inclusief kosten rijklaar maken.
Crescent Blue Metallic
Prijs vanaf
€ 7.149,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Ruthenium Silver Metallic
Prijs vanaf  € 7.149,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde viertakt SOHC eencilinder, EURO5-compatibel
Cilinderinhoud 
329,2 cc
Max. vermogen 
21,6 kW @ 7.500 tpm
Max. koppel 
32,0 Nm @ 5.250 tpm
Remmen voor 
256 mm x 4,5 mm geperforeerde remschijf met hydraulische tweezuigerklauw en resin remblokken, ABS
Remmen achter 
256 mm x 5 mm remschijf met hydraulische enkelzuigerklauw en resin remblokken, ABS
Vering voor 
35 mm telescopische vork
Vering achter 
Swingarm met dubbele demper
Zithoogte 
805 mm
Tankinhoud 
9,1 liter
Rijklaargewicht 
174 kg (voor: 67 kg; achter: 107 kg)