Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda CB125R
Leverbaar in 4 kleurenDe CB125R combineert prestatie en stijl voor een spannende rijervaring gericht naar nieuwe rijders. Als kleine broertje van de waanzinnige CB1000R - en dus als lid van de Neo Sports Café Family - zet het meteen een stempel dankzij een gedurfde stijl rond een stalen buizenframe. Een hypermodern LCD dashboard en volledige LED verlichting zijn enkele premium toevoegingen, maar wat echt jouw aandacht zal grijpen is het extra vermogen uit het nieuwe 125 cc DOHC motorblok en de uiterst nauwkeurige Showa SFF-BP USD vorkpoten.

Het compleet nieuwe DOHC eencilinder motorblok met vier kleppen produceert 1,2 kW en 1,6 Nm extra piekvermogen en -koppel door de soepele zesversnellingsbak. Samen met motorblok kreeg ook de ophanging een upgrade met 41 mm Showa SFF-BP USD vorkpoten - de kwaliteit die je ook op onze grotere motoren vindt - die nauwkeurige controle en een uiterst controleerbaar stuurgedrag mogelijk maken. De full-size wielen en radiaal gemonteerde voorste remklauwen met Inertial Measurment Unit (IMU) ABS-controle optimaliseren controle.

Prijzen en kleuren CB125R

Candy Chromosphere Red
Prijs vanaf
€ 5.849,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Crypton Silver Metallic
Prijs vanaf € 5.849,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Gunpowder Black Metallic
Prijs vanaf
€ 5.849,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Jeans Blue Metallic
Prijs vanaf  € 5.849,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde viertakt DOHC eencilinder met vier kleppen
Cilinderinhoud 
124,9 cc
Max. vermogen 
11 kW @ 10.000 tpm
Max. koppel 
11,6 Nm @ 8.000 tpm
Remmen voor 
296 mm remschijf met hydraulische dubbelzuigerremklauw en radiaal gemonteerde Nissin vierzuigerklauw
Remmen achter 
220 mm remschijf met hydraulische enkelzuigerremklauw
Vering voor 
41 mm telescoopvork, upsd
Vering achter 
Enkelvoudige schokdemper met aanpasbare voorspanning
Zithoogte 
816 mm
Tankinhoud 
10,1 liter
Rijklaargewicht 
130 kg