Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda GL1800 Touring de Luxe
Leverbaar in 3 kleurenDe GL1800 Touring de Luxe onderscheid zich van de standaard GL 1800 Touring doordat deze o.a. voorzien is van een airbag en DCT-versnellingsbak met 7 versnellingen. Kies voor manueel schakelen als je het volle potentieel en de volle kracht van het motorblok wil verkennen. Voor langere ritten zijn automatische modi zoals Drive en Sport een betere keuze: ze anticiperen op al uw bewegingen, en kiezen een versnelling die past bij de rijomstandigheden.

Net als de Gold Wing Bagger is ook de Gold Wing Tour de Luxe een motorfiets die elke bocht de baas is. Zijn aluminium twin-beam frame steunt vooraan op een dubbele wishbone voorwielophanging, terwijl de elektronische dempingsregeling voor een nauwkeurige veerreactie zorgt. En dan is er het motorblok. Het 1.833cc flat-six motorblok is een meesterwerk, dat 170 Nm aan koppel levert bij 4.500 tpm, en je pols amper vermoeit. Het krachtige koppel in combinatie met Honda Selectable Torque Control maakt de Gold Wing Tour tot een van 's werelds meest indrukwekkende, bruikbare en plezierige motorfietsen.

Prijzen en kleuren

Pearl Glare White
Prijs vanaf
€ 44.549,- inclusief kosten rijklaar maken.
Beta Silver Metallic
Prijs vanaf
€ 44.549,- inclusief kosten rijklaar maken.
Graphic Black
Prijs vanaf
€ 44.549,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde 4-takt met 24 kleppen SOHC flat-6
Cilinderinhoud 
1.833 cc
Max. vermogen 
93 kW @ 5.500 tpm
Max. koppel 
170 Nm @ 4.500 tpm
Remmen voor 
320 mm x 4,5 mm dubbele hydraulisch bediende schijven met 6-zuigerklauwen, zwevende rotors en remblokken in gesinterd metaal
Remmen achter 
316 mm x 11 mm geventileerde schijf met 3-zuigerklauw en remblokken in gesinterd metaal
Vering voor 
Double Wishbone
Vering achter 
Pro Link
Zithoogte 
745 mm
Tankinhoud 
21,1 liter
Rijklaargewicht 
390 kg