Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Kawasaki
 6. Werkplaats
 7. Hyperpro
 8. Bagster
 9. Nieuws
 10. Contact

Een Rebelse Honda actie

Koop nu een nieuwe  Honda CMX500 Rebel of een Honda CMX1100/T Rebel en krijg er gratis    1 jaar Allrisk verzekering bij.
Wij hebben deze Honda Rebels rijklaar voor de deur staan voor een proefrit en kunnen deze uit voorraad leveren. Maak dus snel een afspraak of kom langs in de showroom

Actie voorwaarden:

 • Deze actie is geldig van 15 juni tot 31 augustus 2023 of zolang de voorraad strekt.
 • De 1 jaar gratis Allrisk verzekering wordt je aangeboden door Honda Insurance en uitgevoerd door de Actua Groep die gevestigd is te Rotterdam.
  Meer informatie over de voorwaarden en mogelijkheden van Honda Insurance vind je op:
  honda-cmx.nl
 • Indien je afziet van de aangeboden Allrisk verzekering zal de waarde van deze Allrisk verzekering niet worden omgezet in enige vorm van korting of uitbetaling.

Honda CMX500 Rebel
Leverbaar in 4 kleurenDe CMX500 Rebel draait om vrijheid voor alle motorrijders, vooral voor motorrijders met een A2-rijbewijs. Met het sterke vloeistofgekoelde parallel twin motorblok, omgeven door een wiegframe, en updates aan ophanging, verlichting, comfort en dashboard is dit een motor met een verbluffende look. 
De Rebel wordt aangedreven door de beproefde parallel twin motor. De gasrespons is zacht, vlot en lineair. Dit is de ideale opstap als je van een kleinere motorfiets komt. Dankzij een nieuwe uitlaat is hij nu ook EURO5 compatibel. De toevoeging van een assist-en-slipper koppeling helpt bij het veranderen van versnelling met een 30% lichter hendelgevoel.
De dikke velgen en banden in "bobber"-stijl passen perfect bij de dubbelzuigerremklauw vooraan. Achteraan is de Rebel uitgerust met een enkelzuigerklauw. Het tweekanaals ABS-systeem behoort tot de standaarduitrusting.
De voetsteunen staan in het midden voor een ontspannen rijhouding. Ze passen perfect bij de slanke verhoudingen van de Rebel en bij de lage zadelhoogte van 690 mm. De nieuwe zadelvorm levert ook extra comfort om langere ritten nog aangenamer te maken.
De zitpositie in het lage zadel en met licht gestrekte armen is echt ontspannend. Zelfs bij lage snelheden blijft de Rebel comfortabel en gemakkelijk te besturen.

Prijzen en kleuren CB650R

CMX500
Mat Gunpowder Black
Prijs vanaf
€ 8.399,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Smokey Gray
Prijs vanaf € 8.399,- inclusief kosten rijklaar maken.
Candy Diesel Red
Prijs vanaf
€ 8.399,- inclusief kosten rijklaar maken.

CMX500 Special Edition
Titanium Metallic
Prijs vanaf 8.849,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoeld DOHC
Cilinderinhoud 
471 cc
Max. vermogen 
34 kW @ 8.500 tpm
Max. koppel 
43,3 Nm @ 6.000 tpm
Remmen voor 
296 mm schijf met tweezuigerklauw
Remmen achter 
240 mm schijf met enkelzuigerklauw (Tweekanaals ABS)
Vering voor 
41 mm telescopische vork
Vering achter 
Showa met pro-link systeem
Zithoogte 
690 mm
Tankinhoud 
11,2 liter
Rijklaargewicht 
191 kg