Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda CRF1100 Africa Twin
Leverbaar in 3 kleurenGa je voor maximale prestaties, minimale gewicht en soepele wendbaarheid dan ga je voor de Africa Twin. Deze motor is perfect uitgerust voor de meest uiteenlopende offroad omstandigheden. De Africa Twin is een compacte krachtpatser.
De tweecilinder met bovenliggende nokkenas en 8 kleppen produceert 75 kW piekvermogen met 105 Nm koppel. Maar vooral de manier waarop deze motor reageert zorgt voor opwinding. De geoptimaliseerde ECU-instellingen voeden het gasklephuis van 46 mm en dat maakt de verbinding tussen jouw rechterhand en het achterwiel uiterst fijngevoelig. Of je nu op zoek bent naar grip op het grind of door haarspeldbochten scheert, je kan bij elk toerental rekenen op de beste prestaties. Specifiek ontworpen voor de manueel geschakelde Africa Twin. Maakt onmiddelijk opschakelen mogelijk en vermindert zo vermoeidheid bij de rijder tijdens langere ritten. Dankzij de auto-blip verloopt het terugschakelen soepel en snel.
Geïnspireerd door de legende van de Dakar-rally en met zijn doortastende prestaties, compleet zwarte details en opvallende nieuwe rally-graphics is de CRF1100L Africa Twin gemaakt om te presteren wanneer de omstandigheden het moeilijkst worden.

Ook verkrijgbaar in DCT uitvoering.

Prijzen en kleuren aFRICA tWIN

CRF1100 AFRICA TWIN
Grand Prix Red
Prijs vanaf
€ 18.099,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Ballistic Black Metallic
Prijs vanaf € 18.099,- inclusief kosten rijklaar maken.
Glint Wave Blue Metallic (tricolor)

Prijs vanaf € 18.299,- inclusief kosten rijklaar maken.

CRF 1100 AFRICA TWIN DCT
Grand Prix Red
Prijs vanaf
€ 19.399,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Ballistic Black Metallic
Prijs vanaf € 19.399,- inclusief kosten rijklaar maken.
Glint Wave Blue Metallic (tricolor)

Prijs vanaf € 19.599,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde viertakt paralleltwin met 8 kleppen SOHC, 270° krukas en unicam
Cilinderinhoud 
1.084 cc
Max. vermogen 
75 kW @ 7.500 tpm
Max. koppel 
105 Nm @ 6.250 tpm
Remmen voor 
310 mm dubbele wave-type remschijf met aluminium naaf en radiaal gemonteerde
vierzuiger klauwen en remblokken in gesinterd metaal
Remmen achter 
256 mm wave-type remschijf met enkelzuigerklauw en remblokken in gesinterd metaal.
2 kanaals uitschakelbaar ABS
Vering voor 
Showa 45 mm cartridge-type upsd telescoopvork met schroefstijl aanpassing voor veervoorspanning en demping. 230 mm veerweg
Vering achter 
Monoblock aluminium swing arm met Pro-Link Showa met gas-geladen demper, schroefstijl aanpassingen voor veervoorspanning en uitgaande demping, 220 mm slag op achteras
Zithoogte 
850 / 870 mm (Lager zadel 825, Hoger zadel 895)
Tankinhoud 
18,8 liter
Rijklaargewicht 
226 kg