Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda ADV350
Leverbaar in 3 kleurenStart met de allerbeste scootertechnologie die Honda in huis heeft, voeg een grote scheut avontuurlijk DNA toe afkomstig van onze baanbrekende X-ADV en het eindresultaat is iets compleet nieuws - de ADV350. Het gewicht bedraagt slechts 183 kg en de scooter is voorzien van veel features, gebouwd met een krachtig motorblok en uitgerust met alle verfijnde toevoegingen voor moeiteloos stadsverkeer. De ophanging met lange veerweg (125 mm vooraan, 130 mm achteraan), de ruime grondspeling en de banden met noppenprofiel maken rijden over onverharde wegen eenvoudig.

Ook aan het zitcomfort is gedacht. Het zadel heeft een ondersteunende vorm en is slechts 780 mm hoog. Zo geraak je eenvoudig met de voeten aan de grond. Onder het zadel beschik je over 48 l opslagruimte, voldoende voor twee integraalhelmen. Ook is er een handschoenenkastje met een geïntegreerde USB Type C-oplaadpoort. Het windscherm is over een lengte van 133 mm en in vier posities in te stellen met variërende hoogte en hoek. Op de hoge stand stuurt het de luchtstroom rond de schouders zodat lange ritten minder vermoeiend worden.

Prijzen en kleuren ADV350

Mat Carbonium Gray Metallic
Prijs vanaf
€ 7.999,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Carnelian Red Metallic
Prijs vanaf € 7.999,- inclusief kosten rijklaar maken.
Spangle Silver Metallic
Prijs vanaf
€ 7.999,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Watergekoeld, viertakt SOHC eencilinder
Cilinderinhoud 
330 cc
Max. vermogen 
21,5 kW @ 7.500 tpm
Max. koppel 
31,5 Nm @ 5.250 tpm
Remmen voor 
Enkele 256 mm remschijf
Remmen achter 
Enkele 240 mm remschijf
Vering voor 
UPSD-vork
Vering achter 
Stereovering
Zithoogte 
795 mm
Tankinhoud 
11,7 liter
Rijklaargewicht 
186 kg