Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda FORZA 125
Leverbaar in 4 kleurenDe Forza 125 van alle gemakken voorzien is  steevast zijn tijd vooruit dankzij een verfijnde uistraling - nu met een kuipwerk en koplampen zoals die van de Forza 750 - en GT-comfort voor twee, verpakt in een compact formaat dat eenvoudig door het stadsverkeer vloeit. En, even belangrijk, gemakkelijk te parkeren is. De aerodynamica van het gestroomlijnde koetswerk zorgt ervoor dat de druk op de rug van rijder vermindert, zodat ook langere ritten elke dag comfortabel blijven.

Het vloeistofgekoelde enhanced Smart Power Plus (eSP+)-motorblok met vier kleppen produceert een piekvermogen van 10,7 kW met 12,3 Nm piekkoppel. Daarmee bereikt de scooter een goede topsnelheid en voldoende acceleratievermogen voor in het stadsverkeer.
Het eSP+-motorblok is uitgerust met Honda Selectable Torque Control (HSTC) dat de grip op het achterwiel monitort en bijstuurt. Een lampje op het dashboard geeft aan wanneer het systeem in werking treedt.
De hoogte van het elektronisch bediende windscherm stel je in binnen een bereik van 180 mm voor meer windbescherming in de hoogste stand of een verkoelende rijwind in de laagste stand.

 

Prijzen en kleuren Forza125

Mat Cynos Gray Metallic
Prijs vanaf
€ 6.849,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Falcon Gray
Prijs vanaf € 6.849,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Carnelian Red Metallic
Prijs vanaf
€ 6.849,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Pearl Pacific Blue
Prijs vanaf  € 6.849,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde viertakt, 4 kleppen, SOHC
Cilinderinhoud 
124,9 cc
Max. vermogen 
10,7 kW @ 8.750 tpm
Max. koppel 
12,3 Nm @ 6.500 tpm
Remmen voor 
256 mm schijf
Remmen achter 
240 mm schijf
Vering voor 
33 mm telescopisch
Vering achter
Twin shock
Zithoogte 
780 mm
Tankinhoud 
11,7 liter
Rijklaargewicht 
162 kg