Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda forza 350
Leverbaar in 5 kleurenDe Forza 350 legt de stijlvolle lat hoog als een vlot sculptuur van aerodynamische efficiëntie met een prachtige uitstraling. Het herstijlde kuipwerk vooraan, de LED-koplamp en het achterlicht vloeien vlotjes in elkaar over. Het strakke geheel beïnvloedt de luchtstroom aan hoge snelheid waardoor de druk op de rug van de rijder vermindert, voor meer comfort onderweg. Kies daarbij voor windbescherming of net voor een verfrissende bries met een druk op de knop dankzij het elektronisch gestuurde scherm.

De hoogte van het elektronisch bediende windscherm stel je in binnen een bereik van 180 mm, zelfs onderweg. Je zet het scherm eenvoudig hoger of lager via een knop aan de linkerstuurhelft. Zo speel je onmiddelijk in op de steeds veranderende weersomstandigheden, beperk je geluidshinder of verander je de luchtstroom om vermoeidheid tegen te gaan.
Het vernieuwde instrumentenpaneel combineert een stijlvolle analoge snelheidsmeter en toerenteller met digitale informatie. Onderweg bedien je talloze features van je toestel via HSVCs.

De Forza 350 is standaard voorzien van een demonteerbare 45 l Smart topkoffer. Met de Smart Key simpelweg in je zak ontgrendel je de topkoffer. Wanneer je wegwandelt,vergrendelt die zich automatisch. Ook met de sleutel kun je de koffer vergrendelen.

Prijzen en kleuren FORZA 350

Mat Robust Gray Metallic
Prijs vanaf
€ 8.149,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Cynos Gray Metallic
Prijs vanaf € 8.149,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Pearl Pacific Blue
Prijs vanaf
€ 8.149,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Siena Red
Prijs vanaf  € 8.149,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Falcon Gray

Prijs vanaf  € 8.149,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde 4-takt SOHC Monocilinder; Euro 5 compliant
Cilinderinhoud 
330 cc
Max. vermogen 
21,5 kW @ 7.500 tpm
Max. koppel 
31,5 Nm @ 5.250 tpm
Remmen voor 
256 mm schijf
Remmen achter 
240 mm schijf
Vering voor 
Telescopisch
Vering achter 
Twin Shock
Zithoogte 
780 mm
Tankinhoud 
11,7 liter
Rijklaargewicht 
184 kg