Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda CB650R
Leverbaar in 4 kleurenHet ontwerp van de CB650R is strak en gestroomlijnd en geupdated op stijl, ophanging en uitrusting.De golvende lijnen met strakke hoeken ogen nu nog dynamischer dankzij de geslepen zijpanelen en de strakke nummerplaathouder.
Bij de CB650R draait alles rond evenwicht. De ovalen balken van het frame hebben een nauwkeurig afgestelde stijfheidsbalans waardoor je als rijder precies aanvoelt hoe het voor- en achterwiel zich gedragen. De gebogen aluminium swingarm is slijtagebestendig en bovendien bijzonder mooi. De 120/70-17 voor- en 180/55-17 achterbanden leveren grip op 'superbike'-niveau. Rij rond in stijl.
De CB650R geeft je perfecte tractie, ongeacht de wegomstandigheden. Het Honda Selectable Torque Control( HSTC) controleert de grip op het achterwiel. Wanneer de wielsensoren een snelheidsverschil waarnemen tussen het voor- en het achterwiel zal het systeem op een zachte manier koppel op het achterwiel verminderen waardoor tractie behouden blijft.
Als knipoog naar Honda's rijke geschiedenis draaien de vier uitlaatpijpen van de CB650R samen rond de voorkant van de motor. De achterkant van de demper werd compleet nieuw ontworpen om het volledige effect van de uitlaatgeluiden direct naar de rijder te leiden; een opwindend gebrul als je in de toeren klimt. Dat zorgt voor de krachtige en indrukwekkende galm die enkel een vier-in-lijnmotor kan produceren.
De technologie van het noodstopssignaal beschermt je wanneer je onverwacht hard moet remmen. Het systeem detecteert plotselinge rembewegingen en activeert automatisch de knipperlichten om weggebruikers in de buurt te waarschuwen.

De CB650R is ook geschikt te maken voor het A2 rijbewijs.

Prijzen en kleuren CB650R

Mat Dim Gray Metallic
Prijs vanaf
€ 10.649,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Jeans Blue Metallic
Prijs vanaf € 10.649,- inclusief kosten rijklaar maken.
Candy Chromosphere Red
Prijs vanaf
€ 10.649,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Gunpowder Black
Prijs vanaf  10.649,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde 4-takt, 4-cilinder in lijn, DOHC, 16 kleppen
Cilinderinhoud 
649 cc
Max. vermogen 
95 PK (70 kW) @ 12.000 tpm
Max. koppel 
63 Nm @ 9.500 tpm
Remmen voor 
310 x 4,5 mm schijf met vierzuigerklauw
Remmen achter 
240 x 5 mm schijf met enkelzuigerklauw
Vering voor 
41 mm telescopische UPSD vork
Vering achter 
Mono met 10-voudig instelbare veervoorspanning, aluminium swingarm
Zithoogte 
810 mm
Tankinhoud 
15,4 liter
Rijklaargewicht 
202 kg