Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda CBR500R
Leverbaar in 2 kleurenDe CBR500R trekt de aandacht waar die ook gaat.
Kijk maar naar het sportieve design met geïntegreerde winglets op het kuipwerk voor optimale aerodynamica op hoge snelheid. Verder is er de agressieve rijhouding met het clip-onstuur onder de bovenste kroonplaat en de positionering van de nieuwe aluminium voetsteunen waardoor je moeiteloos in racehouding zit. Als het er snel uitziet dan is het ook snel, zeggen ze. En wie kijkt naar de CBR500R, met zijn magnifieke nieuwe kleuren en graphics, kan niet anders dan daarmee instemmen.
De nieuwe 41 mm Showa Separate Function Fork Big Piston (SFF-BP) USD-voorvork verdeelt in- en uitgaande demping en levert een soepele respons met nauwkeurig gripgevoel aan de voorband, zeker bij krachtig afremmen. De demping van de achterste schokdemper werd evenredig aangepast. De nieuwe lichtgewicht wielen en swingarm - gecombineerd met een meer naar voren gerichte gewichtsverdeling - zorgen voor een nog scherper stuurgedrag.
En net zoals bij de grotere CBR-modellen, vergemakkelijkt een assist/slipper-koppeling het schakelen doorheen de zes versnellingen en voorkomt dat het achterwiel blokkeert bij hard terugschakelen.

De CBR500R is geschikt voor het A2 motorrijbewijs.

Prijzen en kleuren CB500R

Matte Gunpowder Black Metallic
Prijs vanaf
€ 8.949,- inclusief kosten rijklaar maken.
Grand Prix Red
Prijs vanaf € 8.949,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde viertakt, parallel twin
Cilinderinhoud 
471 cc
Max. vermogen 
35 kW @ 8.600 tpm
Max. koppel 
43 Nm @ 6.500 tpm
Remmen voor 
296 mm x 4 mm dubbele schijf met Nissin radiaal gemonteerde vierzuigerklauwen
Remmen achter 
240 mm x 5 mm enkelvoudige remschijf met enkelvoudige zuigerklauw
Vering voor 
Showa 41 mm SFF-BP USD voorvork
Vering achter 
Mono prolink met vijftraps instelbare voorspanning, Stalen swingarm met holle doorsnede
Zithoogte 
785 mm
Tankinhoud 
17,1 liter
Rijklaargewicht 
192 kg