Honda CL500
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Honda CL500
Leverbaar in 4 kleurenIn 1962 debuteerde de allereerste Honda street scrambler onder de naam CL72. De nieuwe CL500 belichaamt een rauwe stijl en druipt van de details die verwijzen naar een rijke geschiedenis. Een krachtige, A2-compatibele tweecilinder staat gemonteerd in een stevig, compact chassis dat schreeuwt om gereden en gepersonaliseerd te worden. Net zoals het origineel.
De CL500 biedt stabiliteit zowel op als naast het afval.
De 41 mm telescopische voorvorkpoten hebben 150 mm veerweg voor een soepele controle. De voorspanning van de Showa achterschokdempers is instelbaar. Het 19 inch voorwiel biedt standvastige stabiliteit. De 310 mm zwevende remschijf en tweezuigerremklauw vooraan garanderen progressieve remkracht waarbij het ABS ingesteld is voor zowel zandwegen als asfalt.
De rijhouding is rechtop en zorgt zo voor moeiteloze controle en beweegbaarheid in druk verkeer. De armen en knieën vinden rust in een natuurlijk, comfortabele houding. Je geniet ook van optimale zichtbaarheid rondom. Het vlakke zadel geeft je genoeg bewegingsruimte, waardoor je probleemloos een meer agressieve houding aanneemt.
Het design van de koppeling vergemakkelijkt elke rit. Het zorgt voor een licht hendelgevoel en maakt op- en terugschakelen soepeler en gemakkelijker. En je hoeft geen rekening te houden met toerental of vrezen dat het achterwiel gaat blokkeren bij snel terugschakelen: dat is steevast onder controle dankzij de slipperfunctie.
Met 35 kW piekvermogen rijden ook A2-rijders probleemloos weg met de CL500. De vermogensafgifte en het karakter zijn dan ook beheerst en soepel, vooral in de lage toeren, en dus perfect voor nieuwe rijders.

Prijzen en kleuren CL1500

Candy Caribbean Blue
Prijs vanaf
€ 8.399,- inclusief kosten rijklaar maken.
Candy Energy Orange
Prijs vanaf € 8.399,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Gunpowder Black Metallic
Prijs vanaf
€ 8.399,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Laurel Green Metallic
Prijs vanaf € 8.399,- inclusief kosten rijklaar maken..

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde DOHC 4-takt 4-kleps tweecilinder
Cilinderinhoud 
471 cc
Max. vermogen 
34 kW @ 8.500 tpm
Max. koppel 
43,4 Nm @ 6.000 tpm
Remmen voor 
Enkele 310 mm zwevende schijf, tweezuigerremklauwen
Remmen achter 
Enkele 240 mm schijf, éénzuigerremklauw
Vering voor 
41 mm telescopische voorvork, 150 mm veerweg
Vering achter 
Dubbele schokdemper met swingarm in 45 mm buizen, veervoorspanning in vijf niveaus instelbaar
Zithoogte 
790 mm
Tankinhoud 
12 liter
Rijklaargewicht 
192 kg