Kawasaki

Welkom op de Kawasaki modellen pagina. Wij hebben met zorg alle Kawasaki 2020 modellen voor je op een rijtje gezet en voorzien van de meest relevante informatie, zoals prijzen, kleuren, foto's, video, en technische informatie. Klik op de Kawasaki die je wilt bekijken. Wil je terug naar deze modellenpagina dan tref je halverwege de pagina een button aan die je hier weer naar toe brengt. Heb je na het lezen van de informatie toch nog vragen? Laat het ons even weten. Wij helpen je graag verder.

Proefrit maken?

Van een groot aantal Kawasaki's hebben wij in het voorjaar een demo beschikbaar. Heb je interesse in één van deze modellen dan kun je natuurlijk een vrijblijvende proefrit maken. Neem even contact met ons voor het maken van een afspraak dan plannen wij een proefrit voor je in. Vergeet niet je rijbewijs en beschermende kleding mee te nemen.

Ons telefoonnummer is 055-3602034

Financieren

Overweeg je om je nieuwe Kawasaki geheel of gedeeltelijk te financieren. Klik dan eens op onderstaande link. Voer het bedrag in dat jouw nieuwe Kawasaki kost en volg de aangegeven stappen dan krijg je direct inzicht in het maandbedrag bij financiering.


Kawasaki modellen 2021