Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws

Drie Kawasaki Versys 1000 modellen voor 2023

Het succes van de Versys 1000 zit hem in het unieke concept; een Adventure Tourer gericht op straatgebruik met een zeer verfijnd 1.043 cc vier-in-lijn motorblok. De motor levert zijn 120 pk en 102 Nm koppel zo soepel dat lange afstanden ongemerkt aan je voorbijgaan. Bij het sportievere bochtenwerk wekt de Versys veel vertrouwen, waarbij hij profiteert van zijn lange veerwegen en 17-inch wielen. Door de focus te leggen op straatgebruik, in plaats van een compromis tussen off- en onroad gebruik, heeft de Versys 1000 de beste handling in zijn klasse. Tel hierbij het zeer goed uitgedachte ergonomische pakket, met veel windbescherming en zitcomfort voor rijder en passagier, bij op en het wordt snel duidelijk waarom de Versys 1000 zo populair is.

Versys 1000
Eerder dit jaar introduceerde Kawasaki de Versys 1000 ‘’standaard’’. Dit zeer aantrekkelijk geprijsde model is de perfecte basis voor rijders om zelf accessoires toe te voegen die voor hen belangrijk zijn. Ondanks dat dit het instapmodel betreft is hij voorzien van Cruise Control, Traction Control, Cornering Management, verstelbaar windscherm en een middenbok.

Versys 1000 S
De Versys 1000 S is standaard zeer rijk uitgerust met een Up/Down Quick Shifter, prachtig TFT-display met Bluetooth verbinding, een 12V aansluiting, handvatverwarming, handkappen, bochtenverlichting en Kawasaki’s unieke High Durable Paint.

Versys 1000 SE
De high-end Versys 1000 SE gaat nog een stap verder met semi-actieve elektronische vering met Showa Skyhook technologie en is de meest geavanceerde motor in zijn segment. De elektronische vering past zich continu aan, aan de wegomstandigheden. Hierdoor wordt het rijgedrag verder verbeterd en het comfort verhoogd.

De 2023 modellen zijn leverbaar vanaf december in de kleuren:
- Versys 1000 - Metallic Matte Graphenesteel Gray - Nieuw!
- Versys 1000 S/SE - Emerald Blazed Green
- Versys 1000 S/SE - Metallic Matte Sovereign Red - Nieuw!

 

Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 826

Tags:

Theme picker