Kawasaki onthult nieuwe kleuren voor de 2024 Ninja 650 - Premium Motors de Motorsuper Apeldoorn
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Nieuws

Kawasaki onthult nieuwe kleuren voor de 2024 Ninja 650

Het ‘’Fun-Style-Easy’’ motto en de scherpe, sportieve vormgeving van de Ninja 650 vallen bij een zeer breed scala aan rijders in de smaak.
Een belangrijke factor daarin speelt de reactieve, 649cc paralleltwin, die een aansprekend vermogen van 68 pk aan een in alle omstandigheden controleerbare gasreactie en een superlaag verbruik paart. Dat wordt gecompleteerd door een slank Trellis-frame en een lichte, aluminium swingarm, die deze Ninja 650 een ongekende wendbaarheid en sportieve prestaties verlenen.

Een uitgekiende zitpositie en een uitstekende windbescherming maken dat je met deze Ninja altijd comfortabel op weg bent, of je nu naar je werk rijdt of dat je een flinke tourrit maakt.

De Ninja 650 is voorzien van allerlei moderne features, zoals ABS, volledige LED-verlichting en Kawasaki’s geavanceerde Traction Control Systeem (KTRC)*. Dit 3-voudig instelbare systeem ondersteunt bij sportief rijden (mode 1) of biedt maximale tractie onder alle omstandigheden (mode 2). Desgewenst is het systeem ook volledig uit te schakelen.

De ingestelde modus is terug te vinden op het moderne TFT-kleurendisplay, dat nog veel meer te bieden heeft, zoals o.a. een schakelindicator, een brandstofmeter, een ECO-indicator en smartphone-connectiviteit. Via de Kawasaki Rideology app kun je daardoor een brede range aan informatie uitlezen, waaronder een route logboek en onderhoudsinformatie.

Om de Ninja 650 geschikt te maken voor het A2 rijbewijs is er een 35kW kit beschikbaar.

Voor 2024 zijn de volgende kleurstellingen beschikbaar:

 • Ebony met Candy Lime Green accenten (Nieuw)
 • Lime Green KRT-edition
 • Metallic Matte Graphenesteel Gray

Vanaf oktober is het 2024 model al beschikbaar. Prijzen worden later bekend gemaakt.

 

Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 479

Tags:

Theme picker