Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws

Maar liefst 3 nieuwe kleuren voor de Ninja 1000SX

De basis van het succes is de 111 Nm viercilinder-lijnmotor, die uitblinkt in souplesse en sportiviteit.
De hightech, 1.043cc krachtbron levert maar liefst 142 pk, hetgeen optimaal kan worden gedoseerd via een viertal rijmodi (Sport, Road, Rain en Rider).
Voor maximale controle beschikt de Nina 1000SX bovendien over bochtafhankelijke tractiecontrole en ABS, die beide worden aangestuurd door een 6-assige IMU.
Deze systemen maken deel uit van een uitgebreid elektronicapakket, dat onder meer cruise control, een up/down quickshifter en een full colour TFT-display met bluetooth smartphone-connectiviteit bevat.
Een meervoudig verstelbare ruit completeert het hoge uitrustingsniveau.

Het rijwielgedeelte van de Ninja 1000SX biedt een uitstekende balans tussen wendbaarheid en stabiliteit, zelfs wanneer de optionele “clean mount”- koffers zijn volgeladen. Dat komt onder meer door de hoge mate van massacentralisatie, het stijve aluminium frame en de hoogwaardige vering.
Aan de voorzijde zorgt de volledig instelbare 41mm upside-down voorvork voor een helder en betrouwbaar wegcontact, achter wordt die taak vervuld door een gasgevulde achterschokdemper, waarvan de veervoorspanning met een afzonderlijke verstelknop aan de wensen van de rijder kan worden aangepast. Dat alles maakt de Ninja 1000SX tot de ultieme sport-toermachine.

De Ninja 1000SX 2024 staat vanaf eind oktober in de showroom in de volgende drie nieuwe kleurstellingen:

  • Metallic Diablo Black / Metallic Phantom Silver / Metallic Carbon Gray (Nieuw)
  • Metallic Matte Graphite Gray / Metallic Diablo Black met rode accenten (Nieuw)
  • Emerald Blazed Green / Metallic Matte Graphenesteel Gray / Metallic Diablo Black (Nieuw)

Net als in het voorgaande jaar zullen ook de aantrekkelijke Tourer, Performance en Performance Tourer accessoire pakketten weer beschikbaar zijn.

Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 402

Tags:

Theme picker