Kawasaki’s Supercharged Z H2 krijgt nieuwe kleur voor 2024 - Premium Motors de Motorsuper Apeldoorn
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Nieuws

Kawasaki’s Supercharged Z H2 krijgt nieuwe kleur voor 2024

De Z H2 belichaamt alle technologische kennis en expertise van Kawasaki Heavy Industries. Het krachtige 998cc viercilinder motorblok met supercharger levert een vermogen van 200 pk en een indrukwekkend koppel van 137 Nm. Dit vermogen stelt rijders in staat om telkens weer te genieten van sensationele acceleraties. Dankzij een goed uitgekiende zitpositie en het vele koppel wat soepel wordt afgegeven is de Z H2 een beheersbare krachtpatser met veel bruikbaar vermogen. Deze beheersbaarheid wordt verder versterkt door een uitgebreid scala aan geavanceerde assistentiesystemen waaronder Traction Control, verschillende rijmodi, een Up/Down Quickshifter, een cornering-managementsysteem, Launch Control en intelligent ABS. Voor extra comfort is ook elektronische Cruise Control standaard aanwezig.

Z H2 SE
Het SE-model is het summum van de Z naked bikes en onderscheidt zich van de standaard Z H2 met zijn semi-actieve elektronische vering met SHOWA's Skyhook-technologie. Doordat de vering zich in real-time aanpast op de rijstijl, de rijomstandigheden en de staat van het wegdek ontstaat er uitstekende stabiliteit, comfort en beheersbaarheid. Voor de meest veeleisende rijders kan de vering tot in de kleinste details elektronisch worden afgesteld. Bovendien beschikt de Z H2 SE over een hoogwaardig remsysteem van Brembo, met een radiale hoofdremcilinder en lichtgewicht Stylema-remklauwen voor verbeterde remprestaties en meer feedback.

Voor 2024 zijn de volgende kleurstellingen beschikbaar:

 • Z H2: Metallic Carbon Gray / Ebony (Nieuw)
 • Z H2 SE: Metallic Matte Graphenesteel Gray met groen frame

De aantrekkelijke Performance Edition kit met daarin, onder andere, een prachtige titanium uitlaatdemper van Akrapovic zal wederom beschikbaar zijn.

Vanaf december zijn de 2024 Z H2 en Z H2 SE beschikbaar.

Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 544

Tags:

Theme picker