Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Honda demodagen
  6. Kawasaki
  7. Werkplaats
  8. Hyperpro
  9. Bagster
  10. Nieuws
  11. Contact

Nieuws

Kawasaki introduceert nieuwe Ninja H2 SX

de meest geavanceerde Sports Tourer ooit!

Aan de basis van de nieuwe Ninja H2 SX staat het Balanced Supercharged 998cc 4-in-lijn motorblok met 210 pk en maar liefst 137 Nm aan koppel. Er is nu meer koppel beschikbaar tussen 4.000 en 8.000 tpm en het blok voldoet aan de Euro 5 normen zonder vermogen te verliezen. Ondanks deze immense vermogenswaarden is de Ninja H2 SX zeer zuinig met brandstof. Het blok wordt ondersteund door een waar arsenaal aan rijhulpsystemen als: Traction Control, Launch Control, Intelligente ABS, Engine Brake Control, geïntegreerde rijmodi, up/down quickshifter en Kawasaki’s unieke Cornerning Management functie.

Als eerste Japanse motorfiets ooit is de nieuwe Ninja H2 SX voorzien van het Advanced Rider Assistance Systems (ARAS) radarsysteem. De toevoeging van het radarsysteem brengt een aantal state of the art features met zich mee, waaronder: Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning en Blind-Spot Detection. Om zijn Touring aspiraties waar te maken zijn er talloze features om het comfort van de rijder te vergroten. Denk hierbij aan standaard handvatverwarming, keyless ignition, bandenspanningsmonitor en Vehicle Hold Assist. Wanneer de rijder tot stilstand is gekomen kan het VHA ingeschakeld worden door iets harder in de remmen te knijpen. Tijdens het wegrijden schakelt het systeem automatisch weer uit. Nieuwe zadels voor de rijder en bijrijder vergoten het zitcomfort. De high-end beleving gaat verder in de cockpit. Hier kijkt de rijder uit op een gloednieuwe 6.5’’ TFT-kleurendisplay. Naast de zeer uitgebreide essentiële informatie biedt het scherm ook het Kawasaki SPIN ‘’screen in screen’’ infotainment systeem. SPIN stelt de rijder in staat om via Bluetooth of Wifi een smartphone te verbinden en zo tot wel 20 apps te gebruiken zoals navigatie, weersvoorspellingen, muziek, telefooncontacten en nog veel meer.

De spraakmakende styling is op meerdere punten vernieuwd. Zo is de radar aan de voorzijde volledig geïntegreerd in de kuip - een primeur in de motorwereld – een slankere koplamp. Alle verlichting op de H2 SX zijn nu LED, inclusief de dynamische bochtenverlichting. Het indrukwekkende geheel is afgewerkt met Kawasaki’s unieke zelfherstellende laklaag welke kleine krasjes uit zichtzelf herstelt.

Eind februari in onze showroom en leverbaar in de kleur:
- Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Gray

SE-modelAls kers op de taart is er het SE (Special Edition) model, de ultieme belichaming van Kawasaki technologie. Het SE model is voorzien van semi-actieve elektronische vering met SHOWA Skyhook filosofie. Dit systeem past in real-time de demping van de vering aan om zo optimale grip en comfort te beiden onder alle omstandigheden en het ‘duiken’ tijdens het remmen te verminderen. Naast de vering is het SE model uitgerust met Brembo Stylema remklauwen voor nog betere remprestaties, een speciale kleurstelling en gepolijste wielen.

Kawasaki Ninja H2 SX | De meest geavanceerde Sports Tourer ooit.

Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 738

Tags:

Theme picker