Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws

Prijzen 2022 Sport Touring modellen Kawasaki

De Sport Tourers van Kawasaki zijn de perfecte combinatie tussen sportiviteit en comfort.Na de onthulling van de waanzinnige Supercharged Ninja H2 SX worden nu de prijzen bekend gemaakt voor alle modellen in de Sport Touring line-up.

NEW Ninja H2 SX en Ninja H2 SX SEDe meest geavanceerde Sport Tourer ooit! De nieuwe Ninja H2 SX blijft het toonbeeld van waanzinnige prestaties en dagelijkse bruikbaarheid door de unieke Supercharged technologie en is, als eerste Japanse motorfiets ooit, voorzien van het Bosch ARAS radarsysteem. Dit radarsysteem brengt state-of-the-art elektronische systemen met zich mee zoals Adaptieve Cruise Control en dodehoekdetectie. Als kers op de taart is er het SE (Special Edition) model, voorzien van semi-actieve elektronische vering met SHOWA Skyhook filosofie.De Ninja H2 SX is verkrijgbaar vanaf € 26.849,-
De Ninja H2 SX SE is verkrijgbaar vanaf € 30.549,-

Ninja 1000SX
De unieke Ninja 1000SX combineert sportiviteit met comfortabel reizen. Deze koning van het Sport Touring segment is al sinds zijn introductie enorm geliefd om zijn verfijnde rij eigenschappen, comfort, uitzonderlijke bagagemogelijkheden en rijke standaarduitrusting. Het sterke 1.043cc vier-in-lijn motorblok blinkt uit in souplesse en sportiviteit. Ondersteund door verschillende elektronische systemen waaronder elektronische cruise control, up/down quickshifter, traction control en rijmodi verhogen het comfort en rijplezier nog verder.
De Ninja 1000SX is verkrijgbaar vanaf € 15.999,-

Ninja 650
De gebruiksvriendelijke Ninja 650 combineert sportief rijden met dagelijkse bruikbaarheid. De ideale combinatie van rijplezier en gebruiksgemak maakt deze Sport Tourer zeer populair onder een breed publiek. Een koppelrijke 649cc parallel-twin in combinatie met het lichte rijwielgedeelte onderstrepen de sportieve aspiraties. Met een comfortabele rijpositie, kuipwerk met geïntegreerd windscherm en laag verbruik wordt het mogelijk om in comfort lange afstanden af te leggen. Tevens is er een 35kW kit beschikbaar om de Ninja 650 geschikt te maken voor het A2 rijbewijs.
De Ninja 650 is verkrijgbaar vanaf € 8.799,-

Print
 
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 801

Tags:

Theme picker