Winterbeurt

Net als de meeste mensen hebben ook onze motoren in de winter extra verzorging nodig. Als je in de winter rijdt is het noodzakelijk dat je motorfiets in topconditie is, maar ook als je je motor in de stalling zet is het verstandig om de benodigde voorzorgsmaatregelen te treffen zodat je in het voorjaar je motor probleemloos van stal kunt halen. Wij zijn je daar graag bij van dienst. 

Controle en verzorging

  • Technische inspectie en controle op alle vitale onderdelen
  • reinigen en smeren scharnierpunten
  • accu en dynamotest
  • controle van de remmen, verlichting draaiende delen en het koelvloeistof niveau
  • motorolie verversen en het filter vervangen
  • toevoeging van Forté Motorpower II aan de brandstof
  • indien nodig ketting smeren en spannen
  • controle bandenspanning, profieldiepte en slijtage.

Reiniging

Verwen je motorfiets met een professionele was- en poetsbeurt. Je zult je motor niet weer herkennen als deze onderhanden is genomen door ons poetsteam. Zij brengen je motor weer in showroomstaat.  Er is al een was- en poetsbeurt vanaf € 99,-.

Transport

Vindt je het te koud, te nat of rijdt je liever niet door de pekel? Dan zijn we je natuurlijk ook graag van dienst met het halen en/of brengen van je motorfiets. Alles is bespreekbaar. Informeer gewoon even.

Aanvullend onderhoud

Als je tijdens de winterbeurt extra onderhoud of reparaties wilt laten uitvoeren, is dat natuurlijk mogelijk. Bespreek je wensen met onze chef werkplaats, Jamie Coe.

Tips voor de winterstalling

Natuurlijk ben je ook zelf heel goed in staat je motor van de benodigde verzorging te voorzien en op verantwoorde wijze te stallen. Wij hebben toch een overzicht voor je gemaakt zodat je nog eens na kunt lezen of je overal aan hebt gedacht. 

Mocht je toch nog vragen hebben, bel of mail ons gerust of kom gezellig even langs. Ook tijdens de wintermaanden staan wij en de koffie altijd voor je klaar.
Telefoon: 055-3602034
Email: receptie@premiummotors.nl

Winterbeurt op maat vanaf € 139,-