Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Kawasaki
 6. Werkplaats
 7. Hyperpro
 8. Bagster
 9. Nieuws
 10. Contact

Kawasaki Promo Tour Apeldoorn


KAWASAKI PROMO TOUR APELDOORN


Op 31 maart en 1 en 2 april stopt de Kawasaki Promo Tour in Apeldoorn. De tour is dit jaar groter dan ooit. 16 verschillende  Kawasaki's staan dan klaar om uitgeprobeerd te worden zoals de immens populaire Z900, de avontuurlijke Versys 1000, de stijlvolle Z650RS of de sportieve Ninja 400. 
Om zoveel mogelijk rijders de kans te geven kennis te maken met de Z modellen zijn er ook een aantal 35kW (A2) modellen beschikbaar voor motorrijders met het A2 rijbewijs. Voor een aantal modellen hebben we ook verlaagde/verhoogde zadels beschikbaar. Heb je daar interesse in? Vraag daar dan even naar in de showroom.

In Apeldoorn hebben we 3 dagen de beschikking over het Kawasaki demopark en kun je kiezen voor een korte proefrit van ca. 40 minuten op zaterdag of een uitgebreidere proefrit van 2 uur op vrijdag en zondag.

Hoe werkt het?
Inschrijven voor een proefrit doe je online via één van de buttons onderaan deze pagina.
Maak eerst een keuze voor de dag waarop je wilt proefrijden. Klik dan op de juiste button, dan kom je op de inschrijfpagina. Kies je favoriete Kawasaki en het tijdstip waarop je wilt rijden. Vul het formulier compleet in.
Let op:
Indien je meerdere motoren en/of tijdstippen aanklikt, komt het formulier helaas niet in ons systeem terecht!
Schrijf je je ook in voor een motormaatje? Gebruik dan niet je eigen emailadres. Het systeem verwerkt je informatie dan niet.

Na je online inschrijving ontvang je van ons binnen 48 uur per email een bevestiging. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan even contact met ons op dan heb je misschien het formulier niet compleet ingevuld.

Heb je gekozen voor een motorfiets die op de door jou gekozen dag en tijdstip al bezet is dan nemen we even contact met je op om een alternatief te bespreken.


 

Vrijdag 31 maart

Op vrijdag 31 maart kun je een proefrit maken van maximaal 2 uur. Je rijdt je eigen route, alleen of met je rijmaatje(s).
De Kawasaki krijg je met een volle tank mee en breng je met een volle tank op of voor het afgesproken tijdstip terug.
Je hebt de keuze uit de volgende tijdstippen:

12.00 - 14.00 uur
15.00 - 17.00 uur

Zaterdag 1 april

Op zaterdag 1 april kun je een proefrit maken van ca. 40 minuten. We rijden deze dag met voorrijders van MTC de Koppeling. Zij zetten diverse mooie routes uit die zeer de moeite waard zijn, je hoeft ze alleen maar te volgen en te genieten van je Kawasaki en de mooie omgeving.
Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan ter plekke besloten worden om de groep in kleinere groepen te verdelen om onveilige situaties te voorkomen.
Als het weer een beetje meewerkt. steken we op zaterdag ook de BBQ aan.
Je hebt de keuze uit de volgende tijdstippen:

10.00 uur
11.00 uur
12.00 uur
13.30 uur
14.30 uur
15.30 uur

Zondag 2 april

Op zondag 2 april hebben we onze eerste Koopzondag van het seizoen. De demo's hebben we toch, dus ook op zondag gelegenheid voor een mooie individuele proefrit alleen of met één of meerdere van je motormaatjes.
De Kawasaki krijg je met een volle tank mee en breng je met een volle tank op of voor het afgesproken tijdstip terug.
Op zondag kun je rijden van:

✅ 12.30 uur tot 14.30 uur

Spelregels

 • Het reserveren van een proefrit doe je door het online formulier compleet in te vullen.
 • Je beschikt over het juiste motorrijbewijs en draagt beschermende motorrijkleding. 
 • In de showroom onderteken je ons proefritformulier waarin ondermeer staat vermeld dat het eigen risico bij schade € 1.500,- bedraagt, bekeuringen voor eigen rekening zijn en wij een kopie van je rijbewijs maken.
  Het eigen risico voor de ZH2 SE en de Ninja H2 SX SE bedraagt € 2.500,-. 
 • Graag 30 minuten van te voren aanwezig zijn en bij de receptie het proefritfomulier ondertekenen. Heb je je 15 minuten voor aanvang van de rit niet bij de receptie gemeld dan kan jouw Kawasaki aan een ander toebedeeld worden 🙈. 
 • Je krijgt de motor mee met een volle tank en brengt de motor ook weer terug met een volle tank. Dit geldt alleen voor de uitgebreide proefritten op vrijdag en zondag. 
 • Ben je  verhinderd? Laat het ons zo snel mogelijk weten dan kunnen we misschien iemand anders nog blij maken.
 • Om zoveel mogelijk rijders in de gelegenheid te stellen een proefrit te maken, kan elke deelnemer zich voor één proefrit inschrijven!
  Mocht je op zaterdag 1 april een 2e Kawasaki willen proberen, informeer dan 's morgens even bij de receptie of er nog mogelijkheden zijn.

  Door omstandigheden kan het voorkomen dat dit Kawasaki evenement geen doorgang kan vinden. De kalender kan hierom zonder vooropgaaf van reden gewijzigd worden.

Klik hier om je in te schrijven

Klik op één van onderstaande banners om je in te schrijven voor de Kawasaki Promo Tour in Apeldoorn. 


 

PREMIUM ACTIE