Update i.v.m. het Corona Virus - Najaar 2020

Het team van Premium Motors staat nog steeds voor je klaar!
In de strijd tegen het Corona virus hebben ook wij, voor jouw en onze veiligheid, vergaande maatregelen moeten treffen.

OPENINGSTIJDEN
Onze openingstijden zijn met ingang van heden als volgt: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur (geen koopavonden en -zondagen meer). 
Buiten deze openingstijden werken wij op afspraak bij serieuze belangstelling voor motorfietsen en -kleding. Een afspraak maken is mogelijk op maandagen (overdag), dinsdag- en vrijdagavond.

SHOWROOM
Wij hanteren op drukke momenten een deurbeleid, dat kan betekenen dat we je moeten vragen om wat geduld te hebben voordat we je binnen kunnen laten. Kom met niet meer dan 3 personen. Bij binnenkomst verzoeken we je de gedragsregels door te lezen en je daaraan te houden, meld je bij de receptie en vertel waarmee we je van dienst kunnen zijn. Volg vervolgens de instructies van onze dames achter de receptie op. Kom alleen langs als je van onze diensten gebruikt wilt maken, BLIJF ANDERS VEILIG THUIS!
Bekijk hier alvast onze gedragsregels in de showroom.
Wij danken je voor het begrip en hopen dat de tijd weer snel aanbreekt waarop we je met onze gebruikelijke gastvrijheid mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet (wees gezond, blijf gezond),

Lenie en Carol Mulder

MOTORFIETSEN

Natuurlijk kun je onze voorraad motorfietsen online bekijken maar ook in de showroom blijf je daarvoor van harte welkom. Heb je belangstelling voor één van onze motorfietsen laat het ons weten. We overleggen dan graag met jou de mogelijkheden voor een proefrit, voorzien je van extra informatie, plannen een afspraak met je in en zorgen ervoor dat je de motor direct mee kunt nemen als je dat wenst. 

WERKPLAATS

De werkplaats is volledig operationeel maar niet toegankelijk voor bezoekers. De werkplaatsreceptie is wel toegankelijk voor slechts 1 persoon tegelijk, hetgeen kan leiden tot enige wachttijd. Maak tijdig een afspraak voor onderhoud en reparaties want het is nog steeds druk in de werkplaats! Ook je onderdelen kun je gewoon blijven bestellen, bij voorkeur per email: jamie@premiummotors.nl

KLEDING

Tijdens de openingstijden ben je van harte welkom op onze kledingafdeling. Daarnaast is het mogelijk een afspraak te maken voor Personal Shopping op maandagen (overdag), dinsdag- en vrijdagavond. In verband met de hygiëne-maatregelen verzoeken we je om uitsluitend in overleg met onze collega’s kleding/ helmen/laarzen en handschoenen te passen. Valt jouw keuze op een product dat je misschien in een andere maat of kleur wilt hebben, kunnen we die voor je bestellen en naar het gewenste adres sturen.

bagster zadels

De Bagster fabriek is nog steeds open en de levering is op dit moment redelijk volgens afspraak. Onze voorraad is weer redelijk aangevuld tot zo’n 150 Bagster zadels. Kijk op onze website voor de actuele voorraad! Heb je vragen? Bel gerust: 055-3602034 en vraag naar Lenie of Myreille.