Kawasaki dealer

Premium Motors is Kawasaki dealer voor de provincie Gelderland. In onze showroom tref je vrijwel alle modellen, vaak in verschillende kleuren en uitvoeringen, aan. Van maart tot en met september staat een uitgebreid demopark rijklaar voor diegene die graag een keer een proefrit willen maken. Wil je daarvan gebruik maken, neem dan van te voren even contact met ons op. In mei organiseren wij altijd een demoweekend. Tijdens dit weekend kun je geheel vrijblijvend diverse Kawasaki's uitproberen. In de showroom hebben wij een ruim assortiment aan folders en documentatie beschikbaar die we graag aan geïnteresseerden meegeven. En last but not least delen wij natuurlijk graag onze eigen rij-ervaringen die wij hebben opgedaan met de diverse Kawasaki modellen dus kom gewoon een keer langs. Wij vertellen je graag wat jij weten wilt.

Kawasaki demo's

Natuurlijk wil je zelf wel eens één van de nieuwe modellen uitproberen of gewoon op een Kawasaki rijden gewoon omdat dat dat mogelijk is in Apeldoorn. Premium Motors heeft van maart tot en met september een ruim assortiment demo motorfietsen beschikbaar waarop je, graag op afspraak, een proefrit kunt maken.

Onderhoud en onderdelen

Bij Premium kun je ook terecht voor Kawasaki onderdelen en onderhoud aan jouw Kawasaki. Onze monteurs gaan regelmatig op cursus om op de hoogte te blijven van de laatste technische ontwikkelingen op Kawasaki gebied zodat zij ook jouw motor deskundig kunnen onderhouden. Klus je liever zelf?  Dan kun je natuurlijk ook bij Premium je originele Kawasaki onderdelen of accessoires bestellen. We helpen je graag.

Kawasaki 2018 modellen

Kawasaki kleding en merchandise


 

Premium Motors is official dealer van Kawasaki kleding en merchandise. In onze showroom hebben we een ruim assortiment aan Kawasaki kleding en merchandise beschikbaar. Altijd leuk om te hebben of te krijgen. Wij hebben geen webshop maar woon je niet in de buurt en heb je geen Kawasaki dealer in de buurt die deze merchandise verkoopt dan kunnen we dat in overleg altijd aan je toe sturen. Informeer gewoon even naar de mogelijkheden.

Kawasaki kits

Kawasaki heeft voor vrijwel alle modellen één of meerdere accessoire kits beschikbaar. Koffers, uitlaten, tankpads, mistlampen enz. waardoor je motorfiets nog mooier wordt. Wij hebben in de showroom diverse opgebouwde Kawasaki's voor je klaar staan.

Kawasaki op maat

Heb je eenmaal je favoriete Kawasaki uitgekozen dan helpen wij je ook graag jouw Kawasaki te personaliseren en desgewenst op maat te maken. Met onze Hyperpro producten kunnen we je motor verhogen of verlagen en met de dempers met progressieve vering rijdt je motor nog comfortabeler en verkort je bovendien je remweg tot wel 20%. Voorzie je Kawasaki van een stoere performance uitlaat van Akrapovic of overweeg één of meerdere accessoires van Barracuda, uiteraard verkrijgbaar in Kawasaki groen. Wil je nog comfortabeler zitten op je Kawasaki overweeg dan eens een op maat gemaakt Bagster zadel. Voor bagage oplossingen bieden wij je een ruim assortiment aan Hepco en Beckster bagagesystemen.