Kawasaki W800

In 2021 is het precies vijfenvijftig jaar geleden dat de oorspronkelijke W1 650 toe trad tot de Amerikaanse markt als Kawasaki's eerste ‘’grote’’ motorfiets. Het model bereikte een cultstatus in de jaren die volgden. Zo heeft de W-familie een plaats veroverd in de harten van vele liefhebbers over de hele wereld.
De basis voor de huidige W800 is het 773cc luchtgekoelde motorblok met unieke koningsas. Dit karaktervolle blok zorgt in combinatie met het 19’’ voorwiel voor een authentieke rijervaring. De engineers hebben veel aandacht besteed aan het moderniseren van de W800 zonder daarbij de authentieke uitstraling uit het oog te verliezen. Zo heeft de W800 een modern rijwielgedeelte,  goede remprestaties, rondom LED verlichting en een slipper koppeling.
Verder zijn de elementen waar de W800 zo geliefd en iconisch om is in tact gehouden zoals zijn tijdloze design, de vele verchroomde en gepolijste onderdelen, een analoge teller partij, de klassiek ogende dubbele uitlaat, dubbele achter schokdemper,ronde richtingaanwijzers en spaakwielen.

Prijs en kleuren van de W800

Candy Fire Red / Metallic Diablo Black
Prijs vanaf  € 10.099,- inclusief kosten rijklaar maken

Leverbaar in 1 kleur
Kawasaki 4 jaar fabrieksgarantie