Kawasaki Z H2

De populaire Kawasaki Z-range is al 50 jaar toonaangevend. Met de komst van de revolutionaire supercharged Z H2, begint een nieuw tijdperk in de spectaculaire Z-historie. De innovatieve Z H2 heeft alle technologie en knowhow van Kawasaki Heavy Industries. Kawasaki moedigt alle fans van Hypernakeds aan klaar te zijn voor de toekomst. Bereid je voor op de meest radicale, technisch geavanceerde en krachtigste Z ooit; De Z H2 - hét nieuwe flagship model binnen de uiterst succesvolle Z-range.

Vanzelfsprekend zal de meeste aandacht uitgaan naar de majestueuze 998cc viercilindermotor met Kawasaki's in eigen huis ontwikkelde en geproduceerde balanced supercharger. Het blok levert een onvoorstelbaar piekvermogen van 200 pk en 137 Nm resulterend in een sensationele acceleratie. Hoewel de Z H2 aantrekkelijk zal zijn voor zeer ervaren rijders, maakt de all-round beheersbaarheid hem ook toegankelijk voor een breder publiek.

Prijs en kleuren van de H2

Golden Blazed Green / Metallic Diablo Black
Prijs vanaf  € 20.649,- inclusief kosten rijklaar maken
Golden Blazed Green / Metallic Diablo Black SE
Prijs vanaf  € 23.249,- inclusief kosten rijklaar maken

Leverbaar in 3 kleuren

De “Ultieme Z” is ontworpen volgens de “next generation Sugomi styling”. De nieuwe styling wordt aangevuld met moderne features zoals: volledige LED verlichting, gemakkelijk afleesbaar TFT-, Up/down Quickshifter, standaard cruisecontrol en een groot aantal andere elektronische hulpsystemen, zoals tractiecontrole, intelligent antiblokkeersysteem, cornering management, selecteerbare rijmodi en wheelie control. Dit alles is op elkaar af te stemmen door middel van Bluetooth connectiviteit en de Rideology App. De app stelt de rijder in staat om met zijn machine te communiceren en op de hoogte te blijven van hun rit- en motorinformatie, dit alles via het scherm van een smartphone. In combinatie met praktische informatie zoals brandstofbesparing en reisgegevens, zijn er ook functies als een lean angle meter welke zeker populair zal blijken


Het Kawasaki R&D team heeft hard gewerkt om een dynamische balans tussen prestaties en betrouwbaarheid te garanderen. Hierdoor is deze supercharged Hypernaked een praktische en toch exotische realiteit geworden. Het veelgeprezen trellis frame, zoals gebruikt op eerdere supercharged modellen, is volledig geüpdatet voor de Z H2. Brembo M4 remklauwen en Showa BPF voorvork complementeren de hoge kwaliteitsstandaard van deze toonaangevende Hypernaked machine.


 


 

Kawasaki 4 jaar fabrieksgarantie


Specificaties motor

Type motor 
Vloeistofgekoelde, 4-cilinder 4-takt lijnmotor met supercharger
Cilinderinhoud (cm3) 
998 cm³
Boring x Slag 
76 x 55 mm
Kleppensysteem DOHC
16 kleppen
Brandstofsysteem 
Injectie: Ø40 mm x 4
Start systeem 
Elektrisch

Frame & Afmetingen

Type frame 
Trellis frame, hoogwaardig staal
Veerweg voor 
120 mm
Veerweg achter 
134 mm
Band, voor 
120/70ZR17M/C (58W)
Band, achter 
190/55ZR17M/C (75W)
Wielbasis 
1.455 mm
Zithoogte 
830 mm
Brandstofcapaciteit 
19 liter

 

Prestatie en transmissie

Maximum vermogen 
147,1 kW {200 PK} / 11.000 tpm
Maximum koppel 
137 N•m {14 kgf•m} / 8.500 tpm
CO2 uitstoot 
139 g/km
Transmissie 
6 versnellingen
Overbrengingsverhouding 1e 
3.077 (40/13)
Koppeling 
Natte multi-plaat koppeling, handbediendRemmen en vering

Remmen, voor 
Dubbele semi - zwevende 320mm schijven met radiaal gemonteerde Brembo M4.32 monobloc 4-zuiger remklauwen
Remmen, achter 
Enkele 260mm schijf met 2-zuiger remklauw
Vering, voor 
SHOWA SFF BPF
Vering, achter 
SHOWA Uni-Trak swing arm en shock absorber