Nieuwe kleur voor Ninja H2 SX SE, de meest geavanceerde Sports Tourer ooit! - Premium Motors de Motorsuper Apeldoorn
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Nieuws

Nieuwe kleur voor Ninja H2 SX SE, de meest geavanceerde Sports Tourer ooit!

Het Balanced Supercharged 998cc 4-in-lijn motorblok levert 210 pk en 137 Nm. De toevoeging van de supercharger zorgt niet alleen voor adembenemende prestaties, maar ook voor een uitstekende all-round beheersbaarheid en gunstig verbruik op kruissnelheid. Rijhulpsystemen zoals Traction Control, Launch Control, Intelligente ABS, Engine Brake Control, geïntegreerde rijmodi, up/down quickshifter en Cornerning Management functie ondersteunen het krachtige blok en geven de rijder de gemoedsrust om optimaal gebruik te maken van het beschikbare vermogen. De toevoeging van het ARAS-radarsysteem brengt state-of-the-art functies zoals Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning en Blind-Spot Detection met zich mee.

Om zijn Touring-aspiraties waar te maken biedt de Ninja H2 SX veel langeafstandscomfort in de vorm van optimale windgeleiding en luxe zadels. Optionele koffers, welke geopend kunnen worden met de sleutel in de keyfob, bieden de benodigde extra bagageruimte. Wanneer deze niet in gebruik zijn, zijn ze gemakkelijk te verwijderen en door het Clean Mount System blijft er niets achter behalve het uitzicht op de prachtige enkelzijdige swingarm. De cockpit is voorzien van een 6.5’’ TFT-kleurendisplay met het Kawasaki SPIN infotainmentsysteem. Naast de zeer uitgebreide essentiële informatie biedt het scherm ook het Kawasaki SPIN ‘’screen in screen’’ infotainment systeem, zo kun je via Bluetooth of Wifi een smartphone te verbinden en tot wel 20 apps te gebruiken zoals navigatie, weersvoorspellingen, muziek, telefooncontacten etc.

Als kers op de taart heeft het SE-model semi-actieve elektronische vering, Brembo Stylema remklauwen, speciale kleurstelling, deels gepolijste wielen en een zelfherstellende laklaag.

Medio december zijn de 2024 Ninja H2 SX en Ninja H2 SX SE beschikbaar in de volgende kleurstellingen:

 • Ninja H2 SX | Metallic Diablo Black
 • Ninja H2 SX SE | Emerald Blazed Green / Metallic Diablo Black / Metallic Graphite Gray - Nieuw!

 

 

 

Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 549

Tags:

Theme picker