Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Nieuws

Kawasaki presenteert 2023 model van de Vulcan S

Het unieke karakter van de Vulcan S begint al bij het compacte 649cc parallel-twin motorblok. Het blok is gericht op koppel in lage en middelhoge toeren en tevens zeer zuinig. Door het goed uitgedachte rijwielgedeelte en slank perimeter frame beschikt de Vulcan over de beste rijeigenschappen in zijn klasse zonder daarbij het rijcomfort uit het oog te verliezen. Het design met een langgerekte tank en speciale wielen zorgt ervoor dat je altijd opvalt met deze Urban Cruiser.

Met het unieke ERGO-FIT systeem kan de Vulcan S aangepast worden aan de lichaamsbouw van praktisch iedere rijder tussen de 1,50 m en 2,10 m. Zo kunnen de voetsteunen in drie standen versteld worden en zijn er ‘’Extended’’ of ‘’Reduced’’ reach zadels en sturen beschikbaar. Hiernaast kun je met de aantrekkelijke Performance of Tourer accessoirepakketten de Vulcan nog verder aanpassen aan jouw voorkeur.

De 2023 Vulcan S is vanaf begin november beschikbaar in de kleuren:
- Metallic Matte Carbon Gray/Ebony - Nieuw
- Metallic Flat Spark Black

Voor houders van een A2-rijbewijs is er een 35kW versie beschikbaar om. Zo kun je je motor carrière beginnen met een volwassen cruiser waar je nog jaren rijplezier mee gaat hebben.

Prijzen worden later bekend gemaakt.

Print
 
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 354

Tags:

Theme picker