Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Kawasaki Z900 SE
Leverbaar in 1 kleur


Z900 SE

Met de Z900 SE zet Kawasaki het enorme succes van de Z900 voort en tilt de beste naked motor in zijn klasse naar een nog hoger niveau.
De goudkleurige upside down voorvork wordt aangevuld met een Öhlins S46 schokdemper voor meer rijcomfort, grip en een verbeterde handling en het remsysteem van de Z900 SE bestaat uit hoogwaardige Brembo onderdelen. Het afremmen gebeurt nu via radiaal gemonteerde Brembo M4.32 remklauwen en 300 mm grote Brembo remschijven. Samen met de radiale Nissin hoofdremcilinder en staal omvlochten remleidingen zorgt dit voor betere remprestaties en een preciezer gevoel in de remhendel.

Tijdelijk 4 jaar fabrieksgarantie

Elke nieuwe Kawasaki die aangeschaft wordt voor privégebruik wordt geleverd met 2 jaar gratis Road Assistance -  24/7 hulp bij pech onderweg - en 2 jaar fabrieksgarantie.Bij Premium Motors worden t/m 1 april 2023  alle nieuwe Kawasaki's afgeleverd met 4 jaar fabrieksgarantie middels het Kawasaki Warranty Plus Programma! 

Uiteraard is inruil en/of financiering mogelijk.
Klik op deze link en onderzoek jouw mogelijkheden voor financiering of vraag om meer informatie in onze showroom.

Prijs en kleuren van de Z900 SE

Metallic Spark Black / Candy Lime Green
Prijs vanaf  € 12.699,- inclusief kosten rijklaar maken

Performance pakket voor Z900 SE

Het performance pakket bestaat uit: Akrapovič uitlaat met hitteschild, smoked windscherm, tankpad, buddyseat cover en beschermfolie TFT display.
De prijs van het pakket is  € 1.299,- exclusief montage kosten.