Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda CB500X
Leverbaar in 3 kleurenDe compacte crossover, de CB500X zorgt voor een comfortabele, rechtop rijpositie (de zadelhoogte is slechts 830 mm), perfect voor lange dagen in het zadel of voor de dagelijkse rit naar het werk. Met de benzinetank van 17,5 liter komje ver, dankzij het kuipwerk en het scherm zit je uit de wind en het brede stuur zorgt voor optimale controle aan lage snelheid, perfect om door het drukke verkeer te laveren. De CB500X is daarom de perfecte reispartner.

Of je nu op gladde of ruwe ondergrond rijdt, de nieuwe Showa 41 mm Separate Function Fork-Big Piston (SFF-BP) upside-down voorvork scheidt ingaande van uitgaande demping en zorgt zo voor uitstekende ophangingsreactie en -beheersing. Het veerkarakter en de demping van de Showa-achterschokbreker werden geoptimaliseerd. De nieuwe lichtgewicht wielen en swingarm - en de meer voorwaarts gerichte gewichtsbalans - verzekeren een vlot stuurkarakter en stabiliteit. Eveneens zorgen de nieuwe, dubbele remschijven van 296 mm diameter in combinatie met de tweezuigerklauwen voor meer remkracht zonder extra inertie.

Je staat verstelt waartoe deze A2-compatibele tweecilinder in staat is. Natuurlijk bedraagt het piekvermogen 35 kW, maar het piekkoppel van 43 Nm - reeds geleverd bij 6.500 toeren - verzekert krachtige prestaties in het lage en het middengebied. Net wat je nodig hebt om vlot in te halen, zelfs met een passagier of afgeladen met baggage. Voor nauwkeurige controle over de transmissie met zes versnellingen vergemakkelijkt de assist/slipper-koppeling het opschakelen en voorkomt dat het achterwiel blokkeert bij hard remmen en terugschakelen.

Prijzen en kleuren CB500X

Grand Prix Red
Prijs vanaf
€ 8.849,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Organic Green
Prijs vanaf
€ 8.849,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Gunpowder Black Metallic
Prijs vanaf € 8.849,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde 4-takt, parallel twin
Cilinderinhoud 
471 cc
Max. vermogen 
35 kW @ 8.600 tpm
Max. koppel 
43 Nm @ 6.500 tpm
Remmen voor 
296 mm x 4 mm dubbele schijf met Nissin axiaal gemonteerde tweezuigerklauwen
Remmen achter 
240 mm x 5 mm enkelvoudige remschijf met enkelvoudige zuigerklauw
Vering voor 
Showa 41 mm SFF-BP USD voorvork
Vering achter 
Mono prolink met vijftraps instelbare voorspanning, Stalen swingarm met holle doorsnede
Zithoogte 
830 mm
Tankinhoud 
17,7 liter
Rijklaargewicht 
199 kg