Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda CB1000R Black Editon
Leverbaar in 2 kleurenDe Honda CB1000R Black Editon is sinds vorig jaar nog strakker, scherper en agressiever en hoe kan het ook anders, afgezien van enkele aluminium details, zijn alle zichtdelen diep zwart.
De nieuwe verstelbare quickshifter zorgt zelfs bij volgas voor direct en koppelingsloos opschakelen en ondersteunt het terugschakelen. De gevoeligheid stel je in op soft, medium of hard.
De hoogwaardige, aanpasbare Showa SFF-BP USD vorkpoten zijn identiek aan die van de CB1000R, op een belangrijk detail na: elk klein detail is afgewerkt in het zwart.

In tegenstelling tot het gewelfde aluminium, natuurlijk uitziende subframe van de CB1000R is dat van de Black Edition volledig zwart en afgewerkt met donkere geanodiseerde radiatorranden en luchtboxcovers.
De geanodiseerde zwarte afwerking van het windscherm boven het display voegt stijl toe aan de praktische winddeflector en past perfect bij de sierring van de koplamp er net onder.
Je verbindt je smartphone met het nieuwe, gekleurde TFT-instrumentendisplay via het nieuwe Honda Smartphone Voice Control System. Onder het zadel vind je nu een USB-oplaadpoort terug.

Prijzen en kleuren CB1000R
Black Edition

Mat Jeans Blue Metallic
Prijs vanaf
€ 17.999,- inclusief kosten rijklaar maken.
Graphite Black
Prijs vanaf € 17.999,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde DOHC vier-in-lijn
Cilinderinhoud 
998 cc
Max. vermogen 
107 kW @ 10.500 tpm
Max. koppel 
104 Nm @ 8.250 tpm
Remmen voor 
310 mm dubbele schijf
Remmen achter 
256 mm enkele schijf
Vering voor 
Showa SFF-BP USD vork met 120 mm veerweg
Vering achter 
Monoshock met HMAS gasdrukveer uitgerust met 10-traps instelbare voordemping en traploos instelbare uitgaande demping met 131 mm slag
Zithoogte 
830 mm
Tankinhoud 
16,2 liter
Rijklaargewicht 
214 kg