Menu
  1. Home
  2. Over ons
  3. Occasions
  4. Honda
  5. Kawasaki
  6. Werkplaats
  7. Hyperpro
  8. Bagster
  9. Nieuws
  10. Contact

Honda CB500F
Leverbaar in 4 kleurenDe CB500F mixt de wendbaarheid van een naked met de uitstraling van een streetfighter. Nieuwe Showa Separate Function Fork-Big Piston (SFF-BP) USD ophanging en de dubbele remschijven vooraan brengen wendbaarheid en remkracht naar het volgende niveau. Het tweecilinderblok, geschikt voor het A2-rijbewijs, levert prestaties die zowel nieuwe als ervaren rijders kunnen bekoren. Scherpe nieuwe graphics vormen de perfecte afwerking .
Nieuw is de Show 41 mm SFF-BP USD voorvork welke zorgt voor uitstekende ophangingscontrole die je best denkbare wendbaarheid geeft, perfect voor het woelige stadsverkeer.
Ook nieuw zijn de dubbele remschijven van 296 mm diameter en de radiaal gemonteerde vierzuigerklauw van Nisssin welke zorgen voor sterke, progressieve remkracht met dezelfde inertie als een enkelvoudige remschijf.
Tot slot heeft de swingarm een nieuw, lichtgewicht design en de nieuwe wielen met vijfspaakspatroon besparen op het onafgeveerde gewicht, wat zorgt voor een snellere stuuractie.

Prijzen en kleuren CB500F

Grand Prix Red
Prijs vanaf
€ 8.299,- inclusief kosten rijklaar maken.
Mat Axis Gray Metallic
Prijs vanaf € 8.299,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Dusk Yellow
Prijs vanaf
€ 8.299,- inclusief kosten rijklaar maken.
Pearl Smoky Gray
Prijs vanaf € 8.299,- inclusief kosten rijklaar maken.

Vragen?

Heb je nog vragen over deze motor? Kom gezellig langs in onze motorzaak in Apeldoorn wij helpen je graag verder. Even bellen mag natuurlijk ook.
Ons telefoonnummer is 055-3602034

5 jaar garantie

Alle nieuwe Honda's worden geleverd met 5 jaar garantie. Twee jaar fabrieksgarantie en drie jaar verlengde garantie. Deze garantie is overdraagbaar. Tijdens de aflevering ontvang je hiervoor van ons de benodigde papieren.
Daarnaast heb je tijdens deze garantieperiode ook recht op
Honda Assistance. Hiermee heb je recht op 24/7 hulp bij pech, zowel in Nederland als in de meeste delen van Europa. Voor de voorwaarden van Honda Assistance klik je hier.
Alle zekerheid die je je kunt wensen dus.

Honda Finance

Overweeg je een Honda aan te schaffen op basis van financiering? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Honda 3-Options financiering.

De Honda 3-Options financiering combineert keuzevrijheid en een aantal belangrijke zekerheden, zoals een maximale aanbetaling van 30%, een looptijd van 36 maanden, een vast maandbedrag en een gegarandeerde restwaarde van 50% van jouw motorfiets aan het einde van de contracttermijn.
Klik hier voor meer informatie.

Technische specificaties

Motortype 
Vloeistofgekoelde viertakt, parallel twin
Cilinderinhoud 
471 cc
Max. vermogen 
35 kW @ 8.600 tpm
Max. koppel 
43 Nm @ 6.500 tpm
Remmen voor
 
296 mm x 4 mm dubbele schijf met Nissin radiaal gemonteerde vierzuigerklauwen
Remmen achter
 
240 mm x 5 mm enkelvoudige remschijf met enkelvoudige zuigerklauw
Vering voor 
Showa 41 mm SFF-BP USD voorvork
Vering achter 
Mono prolink met vijftraps instelbare voorspanning, Stalen swingarm met holle doorsnede
Zithoogte 
785 mm
Tankinhoud 
17,1 liter
Rijklaargewicht 
189 kg