Kawasaki Traction Control op populaire Z650RS voor 2024 - Premium Motors de Motorsuper Apeldoorn
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Nieuws

Kawasaki Traction Control op populaire Z650RS voor 2024

De Kawasaki Z650RS refereert met talloze fraaie designelementen aan zijn illustere voorganger. Zo is dit Retro-Sportmodel voorzien van een prachtige bolle tank, kenmerkende zijpanelen, een authentiek ducktail achterspatbord en twee analoge ‘’artillery shell’’ tellers, die zijn overgenomen van de Z650-B1 styling. Tussen de analoge tellers huist een LCD-display, dat functionaliteit toevoegt aan het klassieke design. LED-verlichting geeft de Z650RS een eigentijds tintje, waarbij het klassieke thema wordt bewaakt door een achterlichtunit die de indruk wekt dat deze wordt verlicht door een klassieke gloeilamp.

Het voor de 2024 Z650RS nieuwe Traction Control Systeem (KTRC)* is 3-voudig instelbaar en ondersteunt bij sportief rijden (mode 1) of biedt maximale tractie onder alle omstandigheden (mode 2). Hiernaast is het systeem ook volledig uit te schakelen.

Kawasaki streeft naar de ideale verhouding tussen vorm en functie. Onder de klassieke tank ligt dan ook een moderne, 68 pk sterke 649cc parallel-twin** met een balansas en een bekrachtigde slipperkoppeling. Deze zeer zuinige twin is ontwikkeld voor optimale souplesse van onderuit en een prettig bruikbaar koppel in het middentoerengebied. Dat sluit perfect aan bij het karakter van de Z650RS, dat in de stad en op buitenwegen perfect tot uiting komt

De Z650RS gooit niet alleen hoge ogen met zijn soepele motorkarakter, maar ook door zijn fantastische handling. Dat komt op het conto van het lichte, maar zeer stabiele Trellis frame en de korte wielbasis. Ook de hoogwaardige vering speelt daarin een rol: aan de voorzijde zorgt een conventionele ø41 mm voor een optimaal wegcontact, achter is de Z650RS voorzien van een horizontale backlink en een monoschokdemper met instelbare veervoorspanning.

Het 2024 model van de Z650RS is vanaf eind oktober beschikbaar in de kleuren:

 • Metallic Phantom Silver / Metallic Matte Carbon Gray (Nieuw)
 • Ebony / Metallic Matte Carbon Gray (Nieuw)
 • Candy Medium Red (Nieuw)

*De 35kW (A2) versie is uitgerust met één KTRC-modus en hiernaast ook volledig uit te schakelen.              
**Voor de houders van een A2 (code 80) rijbewijs is er een 35kW versie beschikbaar, zodat ook opstappers stijlvol aan hun motorcarrière kunnen beginnen.

Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 580

Tags:

Theme picker