2024 kleuren voor Kawasaki Z900RS en Z900RS SE zijn bekend - Premium Motors de Motorsuper Apeldoorn
Menu
 1. Home
 2. Over ons
 3. Occasions
 4. Honda
 5. Honda Demo Dagen
 6. Kawasaki
 7. Werkplaats
 8. Hyperpro
 9. Bagster
 10. Nieuws
 11. Contact

Nieuws

2024 kleuren voor Kawasaki Z900RS en Z900RS SE zijn bekend

De legendarische Z900RS combineert een retro uitstraling met de modernste technologieën. Zo wordt deze Retro Sport wordt aangedreven door een krachtige 948cc zestienkleps viercilindermotor, die maar liefst 111 pk aan de krukas brengt. Het blok is gevat in een stabiel trellis frame, dat wordt afgeveerd door moderne upside-down vering en een achterschokdemper met horizontaal backlink-systeem. Dat alles is verpakt in een klassiek design. Kenmerkend zijn onder andere de unieke gegoten wielen, de hoogwaardige lakafwerking, de teardrop tank, gepolijste onderdelen, koelvinnen op het motorblok en het opvallende speciaal getunede uitlaatgeluid. Daarnaast is de Z900RS uitgerust met moderne veiligheidssystemen zoals ABS, tractiecontrole met drie modi, een Assist & Slipper koppeling, een radiale rempomp en radiale remklauwen. Te leveren in de volgende kleuren:

- Candy Green “Yellow Ball” (Nieuw)
- Metallic Diablo Black (Nieuw)
 

Z900RS SE (Special Edition)
De Z900RS SE geniet een enorme populariteit onder de Kawasaki-fans en de liefhebbers van retro-bikes met sportieve prestaties. Dat heeft alles te maken met de unieke mix van de klassieke styling met opvallende “Yellow Ball” kleurstelling, en de modernste toptechniek. Zo is de SE-uitvoering bijvoorbeeld uitgerust met een high-end Öhlins S46 schokdemper met verstelbare veervoorspanning, top-of-the-bill Radiale Brembo M4.32 remklauwen, Brembo remschijven en staal-omvlochten remleidingen. Leverbaar in de volgende kleur:

- Metallic Diablo Black “Yellow Ball”

De 2024 Z900RS en de Z900RS SE staan vanaf eind oktober in onze showroom. De prijzen voor beide modellen worden later bekend gemaakt.

Print
Author: Lenie Mulder
0 Comments

Categories: Nieuws, Kawasaki nieuwsNumber of views: 523

Tags:

Theme picker